11. kolo
23.10.2015 20:15 CET
0 : 2
(0:1)
Stadión:
Eden Aréna, Praha

Reportáž

Slavia Praha - Sigma Olomouc 0:2

Premiéra na lavičce áčky Sigmy Olomouc nemohla proti trenéra Václava Jílka dopadnout lépe. Jeho svěřenci v pátečním utkání 11. kola Synot ligy porazili Slavii Praha 2:0. Z obou vstřelených branek se radoval záložník David Houska.

Hostující Sigma vstoupila do utkání energicky. Jenže k vážnému ohrožení Berkovcovy branky se nedostávala. A když měl slavistický gólman perné chvíle, zastoupil ho stoper Latka, který odhlavičkoval míč před dotírajícím Petrem.

Slavia po půlhodině hry přidala na tempu. Ve 26. minutě Součkova nebezpečná střela jen těsně minula olomoucký prostor mezi třemi tyčemi. O pět minut později Kenia z přímého kopu orazítkoval břevno. Ve 42. minutě se Sigma správně dožadovala penalty po faulu Latky na na Hálu, píšťalka sudího Fraňka však zůstala němá.

Hosté se zlobili pouhé tři minuty, neboť od 45. minuty vedli 1:0. Helenár našel Housku, a ten technickou střelou z osmnácti metrů namířil přesně k tyči zkoprnělého Berkovce. Radost Sigmy byla dvojnásobná v 50. minutě. Stoper Slavie Deli míč odvrátil na kopačky Housky, jehož nepříliš mířená střela proklouzla pod tělem chybujícího Berkovce.

V dalších minutách druhého poločasu Sigmu podržel brankář Buchta, který v 52. minutě reflexivně vyrazil Latkovo zakončení z malého vápna. Buchta čaroval. V další slavistického tutovce vychytal ve skluzu zakončujícího Zmrhala, vznikl následný závar, který zadáci Olomouce s vypjetím všech sil uhasili. V závěru se nechal po druhé žluté kartě vyloučit střídající Hrubý, který tak znemožnil Slavii vytvořit si v závěrečných minutách intenzivnější tlak.

Autor: David Kubáň

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Slavia kráčí do pohárové Evropy.

3:0

Reagovat
cepinzcegamy

snad. Po čtyřech letech je porazit... takže mně stačí holomajzních 1:0

Reagovat
cepinzcegamy

nicméně budu srdcař a vsadím 5:0

Reagovat
popltak

Blblomoveeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
kalla

Ostudaaaaaaa

Reagovat
arsavin

To je tiper

Reagovat
smazaný uživatel

Tip na sestavu: Berkovec - Mikula, Latka, Deli, Jablonský - Zmrhal, Souček - Kenia, Voltr, Štohanzl - Škoda

3:0 (Škoda, Kenia, Zmrhal)

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

sigma překvapí 0:1 neveřím že se slavii bude takhle dařit dál

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečně a předčasně vyhozený trenér je od Olomouce klasická chyba, která krizi teprve zahájila.

Výhra Slavie, i když nehraje nic moc.

Reagovat
kalla

0:3

Reagovat
kalla

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to tři bodíky hoši!!! 2:0... oba Škodovka

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1...3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
arsavin

Tip X, 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

jasná penalta proti Slavii nebyla odpískaná ,vzápětí sporný přímák proti Olomouci. Ten rozhodčí píská pro Slavii. Mají to za potřebí? Nakonec se pravda ukázala:0:1

Reagovat
Frank Lampard 8

Jen tak dál chlapi!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele