9. kolo
04.10.2015 14:30 CET
1 : 1
(0:1)
Stadión:
Eden Aréna, Praha

Reportáž

Slavia Praha - Dukla Praha 1:1

Slavia v pražském souboji remizovala s Duklou 1:1. Hosté se v Edenu ujali vedení gólem Krmenčíka, Slavia odpověděla ve druhém poločase, kdy vyrovnával nejlepší střelec týmu Škoda. Slavisté sice neprodloužili dvouzápasovou vítěznou šňůru, ale naopak prodloužili neporazitelnost na šest ligových zápasů.

Tým vedený trenérem Lubošem Kozlem se po úvodním oťukávání velmi brzy radoval ze vstřelené branky. Po slavistické ztrátě podnikla Dukla rychlou přímočarou akci, po níž Přikryl vysunul Krmenčíka a ten překonal Berkovce. Dukla pokračovala v útočných manévrech. Aktivní Přikryl v 17. minutě nacentroval na Bergera, jenže tomu nesedla hlavička z dobré pozice.

V 17. minutě poprvé zahrozila Slavia. Rada váhal s rozehrávkou, až ho o míč obral Škoda, míče se zmocnil Bazal, jenže celou situaci vyřešil nejhůře, jak mohl, když místo zakončení hledal centrem pokrytého Škodu.

Dukla dobře ovládala střed hřiště a měla více ze hry. Slavisté přidali na tempu až po půlhodině hry. Největší šanci si domácí vytvořili ve 41. minutě, když Deliho hlavičku z rohového kopu Přikryl vykopl téměř z brankové čáry. V závěru prvního poločasu se Berger ohnal po Pitákovi a mohl být rád, že sudího viděl pouze žlutou kartu.

Druhý poločas začal velkou šancí Dukly. Po dlouhém pasu Marka Hanouska se do pokutového území Slavie řítil Miloševič, který následně orazítkoval břevno. V 58. minutě Slavii poškodil pomezní rozhodčí, když Zmrhalovi odmávali neexistující ofsajd. O tři minuty později Latka nebezpečně hlavičkoval, hostující branku ale minul.

Slavia se hnala za vyrovnávajícím gólem a v 63. minutě dosáhla svého. Na Hrubého přímý kop si naběhl osamocený Škoda a zblízka prostřelil Radu. Slavia doma remizovala s Duklou 1:1.

Autor: David Kubáň

Komentáře (16)

Přidat komentář
popltak

Po debaklu od Sparty a týdenním brečení fanoušků Slavia pukne i s Duklou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pobavils

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Klepeme na bránu Ligy mistrů.

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...2:2

Reagovat
smazaný uživatel

tip 0:0 .... klasickej zápas s Duklou

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 možná 2:3

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 je možný!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla je v krizi.....Brno a Jihlava SOU slaboučký jako čaj a oni získání bod.....Slavie Praha nakopte jim zadky!

Reagovat
vanGomm

Potvrdit výhru se Spartou nebude vůbec lehké.Tyhle zápasy bývají těžké.Zde se totiž může naplnit to známé co že to přichází po posvícení.Ani bych se proto nedivil kdyby byl X.Přesto zkusím tipnou za 1,ale na tiket tento zápas nedám.

Reagovat
smazaný uživatel

je po prvním poločase 0:1 a snad to Slavie ještě zachrání......(s tím posvícením je to fak)

Reagovat
vanGomm

Tak fotbalové výsledky sleduji už nějaký "pátek" a podobné případy jsou poměrně časté.Mají s tím problém i daleko renomovanější týmy než Slavia.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nebrecime,ale 1.bergr měl jít jasně ven místo toho jen žlutá, 2. Černý mohl jít do jasný výhodya on piskne faul 3. Zase dva nesmyslný ofsidy, podriznete už někdo toho zmrda berbra

Reagovat
Realita

podepisuji !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele