28. kolo
08.05.2016 15:30 CET
5 : 1
(2:0)
Stadión:
Eden Aréna, Praha

Reportáž

Slavia Praha - 1. FC Slovácko 5:1

Slavia doma konečně předvedla představení, které se od ní očekává a Slovácko porazila vysoko 5:1. Domácí poslal do vedení dvěma brankami Antonín Barák, Slovácko sice dokázalo na okamžik snížit, ale pak už zase střílela jen Slavia, trefili se Hušbauer, Bílek a Škoda.

Slavia musela už v úvodu řešit jednu velkou nepříjemnost, brankář Pavlenka si obnovil svalové zranění a tak kouč Dušan Uhrin ml. sáhl po Martinu Berkovci. Domácí mají naštěstí dobrou náhradu, nicméně jedno střídání už bylo fuč.

První branka Slavie přišla ve 22.minutě. Centr Mihalíka propadl až k Antonínu Barákovi a ten z otočky přesně trefil cíl - 1:0 pro Slavii. O několik minut později měl na kopačce dvougólové vedení Škoda, ovšem to by musel trefit branku. Na druhé straně zase málem srovnal z rohového kopu Košút, jeho hlavička rozezvonila břevno. Slavia se nakonec dvoubrankového vedení přesto dočkala a znovu zazářila hvězda Antonína Baráka. Obrana Slovácka nedokázala zažehnat nebezpečí a balón razantně odkopnout, na malé vápno proto přispěchal Barák a nekompromisní ranou překonal Heču - 2:0 pro Slavii.

Zajímavé okamžiky byly k vidění i po změně stran. Nejprve v 72.minutě zdramatizoval průběh utkání Jaroslav Diviš. Došek mu výborně sklepl balón a Diviš už neměl problém překonat Berkovce. Výsledek 2:1 ale vydržel jen minutu. Josef Hušbauer se opřel do balónu a s pomocí břevna vrátil Sešívaným dvoubrankové vedení! Za chvíli Hušbauer pokoušel štěstěnu znovu, ale tentokrát už nebyl úspěšný. Rozjetá Slavia se nicméně prosadila ještě jednou. Po rohovém kopu se prosadil hlavou Jiří Bílek. Poslední úder hostům zasadil tradiční střelec Milan Škoda, po Zmrhalově kolmici se ocitl sám před Hečou a pěkným obhozem stanovil konečné skóre 5:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 1

Reagovat
KingMaster13

Slovácku jde o hovno tak snad nám to nechaj 2:1

Reagovat
tlaci

Slovácko v rozkladu. Tip 2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele