25. kolo
16.04.2016 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Sigma Olomouc - Slavia Praha 1:1

Slavia vydolovala v souboji se Sigmou jen bod za remízu 1:1, který navíc zachraňoval až v 79. minutě Jaromír Zmrhal. Pro Pražany je to velká ztráta, naopak pro Sigmu, kterou poslal do vedení Navrátil, cenný bod.

Sigmu navíc může těšit i fakt, že Baník dokázal otočit zápas v Příbrami, což znamená, že Hanáci ztrácejí na nesestupovou pozici jen tři body.

Domácí vstoupili do zápasu mnohem aktivněji, ale mezeru v defenzívě sešívaných hledali marně. Vůbec první velkou příležitost měli na svědomí hosté, jmenovitě Mešanovič, avšak vyběhnutý Reichl špičkou kopačky pokus vyrazil. Olomouc ale byla nadále lepší a měla převahu, ovšem v prvním poločase se skóre nezměnilo.

Branky začaly padat až po změně stran a do zaslouženého vedení šla Sigma. Jan Navrátil se dostal ve vápně k míči a přesnou střelou překonal Pavlenku! Ani po tom nezačala Slavia oplývat aktivitou a znovu to mohli být domácí, kdo by vstřelil branku. Pěkný střelecký pokus předvedl Housek a neméně hezký zákrok vytáhl Pavlenka.

Až v 73. minutě vyslal na branku Sigmy střelu Zmrhal a Reichl měl potíže. Obrana Hanáků se ubránila a platilo to i o následném rohovém kopu. Slavia se nakonec dokázala prosadit v 79. minutě. Josef Hušbauer vypálil a dorážející Zmrhal dal na 1:1. Oba týmy pak mohly rozhodnout ve svůj prospěch, ale Vepřekova střela byla tečovaná a v nastavení vychytal Reichl hlavičku Součka. Remízou 1:1 se Slavii opět o něco více vzdálily evropské poháry.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 Porazili podzimní Slávii v Praze a jarní Slávia není o nic lepší, tak proč ne?

Reagovat
vanGomm

Oba potřebují vyhrát.Remíza s velkou pravděpodobností může vyřadit ze hry oba.Tip 2.

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt mizérie, na to se nedá ani dívat.... Hnus, hnus, hnus.

Reagovat
zde73

Reagovat
zde73

Olmik mel vyhrat!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele