2. kolo
01.08.2015 17:00 CET
1 : 3
(0:0)

Reportáž

Sigma Olomouc - 1. FK Příbram 1:3

Hanácká Sigma Olomouc v krásném ofenzivním utkání padla s Příbramí 1:3 a k bodovému zisku z Teplic další nepřidá. Domácí sice šli do vedení zásluhou Navrátila, ale skóre ve prospěch Příbrami otočili Bednář a Hnaníček.

Vše odstartovali Štípek s Reichlem, kdy prvně jmenovaný postupoval sám na branku, ale domácí strážce svatyně ho skvěle vychytal. Na druhé straně selhal po akci Navrátila Petr. Sigma měla i další šance, Houska dokonce orazítkoval tyč a Bednáře zastavil skvělý Reichl. Blízko blizoučko ke vstřelení brance byl i Halenár, ale stejně jako o chvíli později Šindelář s Vepřekem nepochodil. Olomouc mohli neproměněné šance mrzet, následně to totiž byla Příbram, kdo byl nebezpečnější. Reichl se musel mít na pozoru jak při střele Pilíka, tak i ráně Bednáře. Štípek s Bednářem byli vůbec hodně vidět, jejich kombinace znamenala pro obranu Sigmy nejvyšší pohotovost. Ačkoliv bylo v prvním poločase k vidění spousty šancí, skóre se nezměnilo.

Každopádně kdo si našel cestu na Andrův stadion, nemohl litovat. Šance střídala šanci i ve druhém poločase a co více, konečně také začaly padat branky. Hned z kraje poločasu ještě neuspěl Halenár, když vůbec netrefil branku, ale v 58.minutě už bylo všechno jinak. Navrátil využil perfektního prodloužení Halenára a střelou k tyči překonal brankáře Hrušku.

Příbram odpověděla poměrně rychle. Rezek kolmicí vyslal Romana Bednáře, který stejně jako Navrátil zamířil do černého - 1:1. Hosté po vyrovnání ještě více ožili a defenzíva Sigmy se musela bránit. Vysvobodit jí mohl Michal Ordoš, jenž pěkně připravil gólovou šanci pro Zahradníčka, ale ten trefil jen Hrušku.

Utkání pomalu směřovalo k nerozhodnému konci, když v tom, ve druhé minutě nastaveného času Příbram udeřila. Sigma si v minulém kole vyzkoušela jaké je to vstřelit v nastavení dvě branky a nyní okusila to stejné, jako její předchozí soupeř. Nejprve rohový kop Pilíka skončil úspěšnou hlavičkou Hnanička a poté ve čtvrté minutě nastavení proměnil nařízenou penaltu Roman Bednář. Faulem se provinil obránce Vepřek. Příbram tak vyloupila Andrův stadion a připisuje si tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Y.Cabaye

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...3:1

Reagovat
smazaný uživatel

naopak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele