21. kolo
12.03.2016 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Teplice - FK Mladá Boleslav 0:0

V Teplicích sice za devadesát minut branka nepadla, ale nehrál se vůbec špatný fotbal. Spousty šancí zejména na domácí straně však ke kýženému gólu nevedla. S konečnou remízou 0:0 mohou být spokojenější spíše hosté, i když i pro ně je to v bojích o poháry ztráta.

Hodně ambiciózní Mladá Boleslav před rokem v Teplicích prohrála 0:5, což se podle slov trenéra Karla Jarolíma již nesmělo opakovat. Forma byla jasně na straně hostů, domácí tak mohli a hlavně chtěli překvapit.

Už v 5. minutě propadl balón v pokutovém území hostí tak, že se do stoprocentní šance dostal Vachoušek, jenomže místo gólu trefil jen bránícího protihráče. Teplice každopádně vstoupily do zápasu aktivněji, ve 20. minutě se předvedl proti Fillovi Šeda. Boleslav postupně srovnala krok a také ona začala být nebezpečná. Chramostu v první šanci na poslední chvíli odzbrojil Ciskaridze, ve druhé si už útočník hostů s bránícím protihráčem poradil, ale Chudý ho skvěle vychytal. Utkání kolem třicáté minuty gradovalo a k vidění byly další šance. Lukáš Magera si zkoušel nafilmovaným pádem vykoledovat penaltu, ovšem sudí Proske se nachytat nenechal. Fillo zase další svojí příležitost rozbil o Šedu a Chramosta trefil jen boční síť. Vzrušení tedy na obou stranách, nicméně skóre se za prvních pětačtyřicet minut neměnilo.

Mladá Boleslav sáhla hned o přestávce k prvnímu střídání. Kouč Jarolím nejspíše nebyl spokojen s výkonem Jana Chramosty a na hřiště poslal Milana Baroše. Překvapit brankáře Šedu se pokoušel z otočky Vachoušek, o několik minut později zase obrana Teplic odvrátila nebezpečný centr mířící na Baroše. Zhruba 3 500 diváků vidělo velmi vyrovnanou partií, navíc se šancemi na obou stranách.

V 75. minutě chyboval brankář Šeda, tomu vypadl míč z rukavic a po lehkém závaru Fillo napálil míč do břevna! To byla vůbec největší příležitost Teplic v utkání. Domácí tým trenéra Vavrušky měl v tu chvíli už velkou převahu a v posledních minutách si vytvořil další šance. Mladá Boleslav se však s vypětím všech sil ubránila a z Teplic si vede alespoň bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:3 2

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
3M

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele