6. kolo
12.09.2015 17:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

FK Teplice - Bohemians Praha 1905 2:1

Svůj domácí zápas zvládli také Teplice, když udolali 2:1 houževnaté Bohemians 1905. Teplice se v průběhu zápasu dostaly do dvougólového manka a Klokani stihli v závěru jen snížit.

Celý zápas se mohl vyvíjet úplně jinak, kdyby Klokani proměnili už ve druhé minutě utkání obrovskou příležitost, ve které se ocitl Patrik Schick. Po autovém vhazování Čížka se propracoval k hlavičce, ale Grigar udržel čistý štít. Na Stínadlech pak platilo otřepané "nedáš-dostaneš", Vachoušek ještě v 6. minutě neuspěl, ale za další dvě minuty se natlačil na Fillův centr a zblízka poslal míč do sítě - 1:0 pro Teplice. S dalšími ofenzívními aktivitami ale domácí spíše šetřili. Až ve 37. minutě se připomněl zas Vachoušek, jeho dalekonosnou ránu zlikvidoval připravený brankář Zlámal. Brankařská opora Klokanů se vyznamenala ještě jednou těsně před koncem poločasu, když zlikvidovala ránu Potočného.

Bohemka chtěla po změně stran více zaměstnat brankáře Grigara, který přeci jenom neměl tolik práce jako jeho protějšek Zlámal. Ve 48. minutě nepříjemně hlavičkoval Acosta a na brankové čáře musel zaskakovat obránce Lüftner. Na druhé straně musel zase zasahovat Zlámal, tentokrát na něj nevyzrál Breite.

Po hodině hry se hosté dožadovali pokutového kopu po zákroku na Schicka, píšťalka sudího ale zůstala němá a tak udeřilo na druhé straně. Admir Ljevakovič se odhodlal ve vápně k průniku, prošel mezi obranou a míč skončil v síti - 2:0 pro Teplice. Ani za tohoto stavu se Bohemka nevzdávala, Schick zblízka netrefil branku. Na druhé straně se nepískala penalta po zákroku na Potočného a hosté tak dostali příležitost zápas ještě zdramatizovat, když se v 82. minutě šťastnou trefou prosadil Schick - 2:1. Čas ale neúprosně ubíhal a Teplice nic podobného jako nedávno Dukla nepovolily.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2-1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1....2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele