13. kolo
07.11.2015 20:15 CET
6 : 1
(1:1)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Vysočina Jihlava 6:1

Synot liga má minimálně do zápasů Sparty a Plzně nového lídra. Fotbalisté Mladé Boleslavi rozstříleli Jihlavu 6:1, přičemž se museli potýkat jak s nepřízní počasí, tak i s první inkasovanou brankou. Vše zvládli na výbornou a potvrdili skvělou formu.

Mladá Boleslav vycítila šanci dostat se na první místo tabulky a do svého soupeře se pustila se vší vervou. Už ve čtvrté minutě mohl rozradostnit domácí publikum Milan Baroš, ale v tutovce netrefil balón ideálně a Jihlava první kritickou chvíli ustála. Hosté vůbec přečkali nápor domácích a nečekaně "uštkli". Nejprve neuspěl Mešanovič a po něm i Nerad, když se zaskvěl Šeda, ale ve 27. minutě už Jihlava překvapivě vedla. Šulek přesným centrem našel Patrika Demetera a ten nedal Šedovi žádnou šanci - 1:0 pro Jihlavu.

A hosté byli nadále při chuti. Kukol vybídl Fulneka a Šeda vytěsnil konečky prstů na tyč! To byla obrovská šance a nejspíš klíčový moment celého utkání, protože kdyby šla Jihlava do dvougólového trháku, utkání by se s velkou pravděpodobností vyvíjelo úplně jinak. Ale nestalo se tak a nakonec zvítězila boleslavská kvalita. Skalák našel nabíhajícího Radu a ten srovnal na 1:1. Ještě do poločasu mohla Mladá Boleslav otočit skóre, ale Skalákovi nebyl pro hru rukou uznán gól. Mezitím už na hrací ploše, vinou mlhy, panovaly velmi špatné viditelné podmínky a začátek druhé půle se musel o dvacet minut odkládat.

Nakonec se počasí trochu umoudřilo a Boleslav mohla rozjet svůj brankostroj. Už v prvním poločase toho jihlavský gólman Hanuš spoustu pochytal a dlouho odolával i po změně stran. Až v 68. minutě se poprvé přelilo skóre na stranu domácího favorita. Zahustel nejprve orazítkoval břevno a po něm hlavou překonal Hanuše Jasmin Ščuk - 2:1 pro Mladou Boleslav. Za chvíli domácí zvyšovali na 3:1 a opět v tom měl prsty Zahustel, jehož střela se sice neujala, ale dorážka Lukáše Magery znamenala výrazné zklidnění Jarolímova týmu. A to nebylo všechno. Za další dvě minuty vyslal Skalák Milana Baroše a zkušený forvard překonal Hanuše počtvrté!

Mladoboleslavští nebohou Jihlavu nešetřili ani v závěru a v nastaveném čase přidali další dvě branky. Střídající Jan Chramosta zvyšoval na 5:1 a poslední hřebík "do rakve" zatloukl Ondřej Zahustel, který odehrál vynikající utkání. Mladá Boleslav zvítězila 6:1 a minimálně na několik hodin se posouvá do čela Synot ligy.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1...3:0

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro

Reagovat
ondrasch77

3-1

Reagovat
vanGomm

Ml.Boleslav už pomalu ale jistě najíždí na prohru.Mohlo by to dokonce příjít kdy se to nejméně čeká.Víme jak tyhle tzv.tutové zápasy občas a někdy i dokonce často končí.Kdyby tomu tak nebylo, tak by sázkovky brzy krachly.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný tip, klobouk dolů, tomu se říká analýza

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to ale nebude dneska 3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele