4. kolo
16.08.2015 19:15 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Podještědské derby vítěze nepoznalo, utkání skončilo 1:1.

Prestižní podještědské derby mezi Jabloncem a Libercem skončilo remízou 1:1. Slovan dlouho držel těsné vedení, prosadil se Luckassen, ale minutu před koncem měl poslední slovo stoper Beneš. Nastavení ještě přineslo velké šance na obou stranách, ale konečné skóre se nezměnilo.

První poločas podještědského derby byl bohůžel na šance skoupý. Hrálo se sice ve vysokém tempu, k vidění bylo i několik tvrdých soubojů, ale na první vyloženou šanci se muselo čekat až do 32. minuty. Crnkić zakombinoval s Mingazovem a už překonaného Koubka musel zastoupit jeden z obránců. Liberec se dostal do své příležitosti vlastně až ke konci prvního poločase a ihned šokoval jabloneckou Střelnici. Tři minuty před koncem prvního poločasu sehráli hosté nápaditě rohový kop a Kevin Luckassen přesnou hlavičkou poslal Liberec do vedení!

Trenér domácích Jaroslav Šilhavý vůbec na nic nečekal a po přestávce poslal do hry Stanislava Tecla. Jablonec sice častěji držel balón, ale přes defenzivní hráž Slovanu se dostával jen velmi obtížně. Když už se přeci jenom dostal do koncovky Karavajev, byla z toho pouze boční síť. Neuspěl ani Wágner, který ze vzduchu trefil jen brankáře Koubka.

Snažení Jablonce vycházelo vniveč, navíc jeho hráčů se zmocňovali emoce. Kontakt Wágnera s brankářem Koubkem volal jasně po žluté kartě, ale sudí byl milosrdný. Baumit už neměl moc času, přesto nakonec dokázal srovnat. Po závaru před brankou se k míči dostal Beneš a překonal Koubka - 1:1. Jablonečtí vycítili šanci na zvrat, okamžitě popadli balón a spěchali s ním na svojí polovinu. Dalo se také očekávat, že sudí hodí do vínku několikaminutový nastavený čas a to se také potvrdilo.

Posledních pět minut nastavení pak přineslo pořádné drama a parádní okamžiky na obou stranách. Tecl před Koubkem netrefil míč a Rabušic ve stoprocentní šanci trefil Hrubýho. Utkání vítěze nakonec nepoznalo, remíze 1:1 je ale naprosto spravedlivá.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2-3

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusim divokou plichtu...3:3

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec to letos urve 1:3 (Šural, Bakoš, Rambo)

Reagovat
PavlíčeQ

10:0 (10x Doležal)

Reagovat
Gryphonheart

Není to na v závěru střídajícího hráče příliš?

Reagovat
PavlíčeQ

Byl tam 18 minut, kdyby se snažil, tak proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tady očekavám přestřelku na obou stranách Tip: 2-2

Reagovat
ondrasch77

3-1

Reagovat
REPLIKATOR

Pelta

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele