10. kolo
17.10.2015 14:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Jablonec - Slavia Praha 0:0

Sobotní šlágr kola mezi domácím Baumitem Jablonec a pražskou Slávií branku nenabídl. Zatímco svěřenci trenéra Jaroslava Šilhavého prohloubili výsledkovou mizérii, Slavia bodovala posedmé v řadě. Konečný výsledek 0:0 je ale pro obě strany zasloužený.

Slavia před tímto zápasem šest kol neprohrála a tuhle šňůru hodlala natáhnout i na severu Čech. Navíc Jablonec nebyl před reprezentační přestávkou v bůhvíjaké formě.

Domácí vstoupili do zápasu aktivněji, ale velkou šanci si vytvořili až ve 20.minutě. Pospíšil se po Součkově ztrátě odhodlal ke střele, ovšem tu schoval do rukavic Berkovec. Jinak byl ale první poločas na výraznější šance skoupý. Rozhodně se nedá říci, že by měl Jablonec navrch, hra byla vyrovnaná a nutno podotknout, že i nepřesná.

Mnohem lepší byl v tomto směru poločas druhý. Po Štohanzlově centru se za obranou Baumitu zjevil Voltr, ale bez přípravy a navíc z otočky nedokázal balón trefit ideálně. Každopádně Slavia byla na začátku druhého poločasu častěji u míče a po další ráně Jablonského měli domácí pořádnou porci štěstí. Střelu totiž výrazně tečoval jeden z obránců a Hrubý zůstal nehybně stát a sledoval jak balón míří do tyče a následně na rohový kop. Na druhé straně zase uháněl kupředu Tecl, ale dobře ho zastavil Zmrhal.

Baumit si nějaký souvislý tlak nevytvořil, přesto dokázal ohrožovat branku Sešívaných. Rossi hlavičkoval nad a čtvrthodiny před koncem nevyřešili závar před Berkovcem dobře hlavičkující Hanousek a zakončující Doležal. Neuspěl ani Tecl, který se na moment odpoutal od svého strážce Deliho a lehkou hlavičkou donutil k zákroku Berkovce.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kanonýr Škoda vystřelí Slavii důležité vítězství a přiblíží ji pohárům.

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
ondrasch77

2-1 (Pospíšil, Wagner - Škoda)

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám v naší nečekanou výhru, ale reálně aspoň remíza. Tip 2-2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Miky.77.14

0:1

Reagovat
junglist

Tyvole ten Hanousek to je držka... Já mít takovej ksicht tak si každej tejden nechám zlomit nos abych mohou hrát v tý masce

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele