23. kolo
02.04.2016 17:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

FK Jablonec - Fastav Zlín 3:1

Jablonec splnil roli favorita a trápící se Zlín porazil 3:1. Hosté tak prohloubili výsledkovou krizi a nebylo nic platné, že alespoň konečně vstřelili gól. Domácím výrazně pomohlo poločasové střídání.

Zápas začal dle předpokladů větší aktivitou domácího celku. Jablonec diktoval tempo a postupně si vytvářel šance. Tu první měl na svědomí Beneš, jehož rána skončila nad a na Kubistovu výzvu nedosáhl Trávník. Ve 36. minutě už se jablonecká Střelnice mohla radovat, defenzíva Zlína nezachytila duo Kubista - Masopust a druhý jmenovaný rychlou dorážkou pod břevno zajistil domácím vedení.

Stav 1:0 ale dlouho nevydržel, ve 42. minutě přišel dlouho očekávaný okamžik. Ševci po 537 minutách zlomili střelecké prokletí, když neuvěřitelnou, kroucenou, střelou do šibenice překonal Bártu Lukáš Holík - 1:1.

S remízou nebyl po prvním poločase kouč Frťala vůbec spokojen a na začátek druhého dějství přichystal hned dvojí střídání. A vyplatilo se. V 50. minutě se uvnitř vápna střelecky prosadil nově příchozí Ondřej Mihálík a Baumit opět vedl. Druhá branka domácí pořádně nabudila a měli i další šance. Co je však podstatnější, v 61. minutě zvýšil na 3:1 krásnou střelou stoper Vít Beneš. Baumit mohl zvítězit mnohem vyšším rozdílem, ale brankář Dostál už nic za svá záda nepropustil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 z toho Jablonec dva z penalty a Zlín bude dohravat o devíti hráčích

Reagovat
ondrasch77

Výsledek jsi trefil, paráda, jinak ovšem brekot slávistickýho trapáka

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Mihálik je opravdu talent na dvě věci,vůbec nevím proč používá přezdívku po svém fotříkovi,nějaký fišta,puška,piškota nebo co to je..... říkám narovinu ten nikdy nikde neprorazí!!!!! je to sra...

Reagovat
ondrasch77

Pišta, tak zní jeho přezdívka. Protože jsi svým komentářem poukázal na svou totální mozkovou omezenost, tak se ti to pokusím vysvětlit.... Je zcela přirozené, že se ve stejném prostředí, které znalo (zná) jeho otce používá stejná přezdívka. Nejdřív se říká Mladej Pišta, pak už to zdomácní na Pišta... Jinak při pohledu pod tvůj nick jsem zjistil, že patrně patříš k mnoha srabům na tomto fóru, kteří ze strachu z konfrontace nejsou schopni uvést svůj oblíbený klub.... Jak píše víše..."jsi sra... "

Reagovat
smazaný uživatel

A proč bych měl úvadět svůj klub když to není nutné vždyť ten piškota nikdy nebude mýt na víc než na 4.ligu pralesní je to akorát nula..Měli by ho prodat..Piškotku jednu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele