30. kolo
14.05.2016 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Jablonec - 1. FK Příbram 0:0

Kýžená remíza se dostavila a Příbram se díky tomu v lize zachraňuje. Hosté měli na severu Čech poměrně dost příležitostí, ale laxní Jablonec porazit nedokázali, což je samozřejmě nemrzí. Jablonec už víceméně jen šetřil síly na středeční finále MOL Cupu.

Utkání provázely spekulace, zdali nedošlo k "jablkám na kříž", nicméně Příbram měla dost šancí i v zápase zvítězit. Pravdou je, že Jablonec už se spíše koncentruje na finále MOL Cupu, které pro něj bude zcela zásadní a souboj s Příbramí neměl takovou váhu.

Záložník Tomáš Pilík mohl už po 180 sekundách poslat Příbram do jednobrankového vedení, ovšem branku domácích přestřelil. Ještě v lepší pozici se ocitl Roman Bednář a to hned dvakrát. Nejprve prováhal ideální možnost k zakončení a celou akci tím zadrbal a podruhé velmi špatně v tváří tvář Hrubýmu zakončil. Fakticky jedinou šanci Baumitu měl na svědomí Mingazov, hrdina zápasu s Plzní, tentokrát se ale prosadit nedokázal, neboť ho vychytal Hruška. Jablonec byl sice ještě jednou blízko brance, o tu se však postaral obránce Tomáš Zápotočný, jenž si málem vstřelil vlastní gól.

Zatímco na první poločas se dalo alespoň koukat a šancí bylo několik, ve druhém dějství se neodehrálo takřka nic. Příbram si hlídala remízový stav a domácí Jablonec to kvitoval. Tři minuty před koncem přišel na hrací plochu brankář Špit, rozloučit se s aktivní kariérou, ale ani on do konce zápasu neinkasoval. Příbram získala potřebný bod a drtivá výhra Olomouce ji nemusí vůbec zajímat.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Předem díky Ivánku,plichta-ta nám bude stačit

Reagovat
ondrasch77

4-0 a snad rozlučka se Špiťákem na hřišti...

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Pyroman

0:7

Reagovat
smazaný uživatel

1-2

Reagovat
smazaný uživatel

"Pelta Boys" T o sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

co to zas ku..a je sigma lepsi skore stejne bodu pribram 2 liga ne ?

Reagovat
vanGomm

Při rovnosti bodů rozhodují jak o titulu,tak i o sestupu vzájemné zápasy.

Reagovat
HunterRomario

To je žumpa...

Reagovat
smazaný uživatel

No byl sem tam.Strasna zumpa,ktera se cekala.Jablonec zapas odchodil,namazaval,atd....K tomu i rozhodci.Sem rad za setrvani v lize,ale timto zpusobem je to hnus.Clanek je napsany,jakoby se nic nedelo.No schrnuto jednim slovem,""prasecina" ::sp ew::

Reagovat
smazaný uživatel

nečekaně

Reagovat
hawk

jen by mě zajímalo, jestli alespoň někdo vystřelil na bránu, pokud se tedy nebál toho, že by mohl dát gól

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele