7. kolo
19.09.2015 17:00 CET
0 : 2
(0:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Fastav Zlín - Slavia Praha 0:2

Slavia dokázala vyhrát na půdě Zlína a v tabulce nadále stoupá. Sešivání se prosadili až ve druhém poločase a brankami Levana Kenii a Tomáše Součka zvítězili 2:0. Fastav sice nebyl horším týmem, doplatil však na neproměněné šance, zejména v prvním poločase.

Úvod zápasu byl vyrovnaný a první šance přišly až po třiceti minutách. Zlínský Živulič našel Bartolomeua, ale toho perfektně vychytal Berkovec! O chvíli později opět zafungovala stejná kombinace, ovšem v opačném gardu. Bartolomeu našel hlavičkujícího Živuliče a znovu musel zasáhnout Berkovec. Před koncem poločasu Živulič opět zlobil, ale obrana sešívaných ho zneškodnila. Zlín měl v prvním poločase navrch, ale obrana Pražanů nic za svá záda nepropustila.

Druhý poločas konečně přinesl góly a to výhradně do branky Fastavu. Střelu obránce Jablonského ve vápně lehce tečoval Levan Kenia a Slavia vedla ve Zlíně 1:0! Domácí se sice snažili o rychlou odpověď, ale byla to opět Slavia, kdo skóroval. Na Jablonského přesný centr si naskočil Tomáš Souček a brankář Holý podruhé inkasoval. Trenér Fastavu Páník okamžitě zareagoval střídáním, ovšem jeho svěřenci už byli v těžké pozici. Slavia navíc hrála v naprosté pohodě a vedení si hlídala.

Až pět minut před koncem zápasu byl blízko snížení Poznar, ale netrefil branku. Ševci to zkoušeli ještě v nastavení, pálili Jordán a Železník, ale Slavia luxusní náskok nepromarnila.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Škoda opět nemilosrdně udeří a vystřelí pro Slavii další vítězství.

0:3

Reagovat
kilobyte

Tak se nakonec smiloval

Reagovat
vanGomm

Tip X2.

Reagovat
Honda

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 v suchým triku.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 ŠEVCI !!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tip X...2:2

Reagovat
Miky.77.14

1:2 Škoda, Latka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele