22. kolo
19.03.2016 15:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Fastav Zlín - Sigma Olomouc 0:0

Už přes 450 minut trvá čekání Ševců na vstřelený gól! Nepovedlo se to ani tentokrát, přičemž soupeřem byla předposlední Sigma Olomouc. Zlín nemůže být s bodem za remízu 0:0 spokojen, neboť i když dohrával od 53.minuty bez vyloučeného Davida Hubáčka, měl více ze hry.

O první střelecký pokus se až ve 12.minutě postaral Falta ale výraznější vzrušení to nepřineslo. Na druhé straně se dobře uvolnil Holík, ovšem dobré akci chyěla i dobrá koncovcka, Holík totiž branku Buchty netrefil. Skóre se neměnilo ani po spolupráci Koreše s Poznarem, zasáhl Buchta a zlínské střelecké trápení nebralo konce. Ojedinělou příležitost Olomouce měl Mahmutovič, ale ani on diváky nerozradostnil.

Po změně stran se pokračovalo v nastoleném trendu, ale to jen do 53.minuty, kdy uviděl za ostrý faul druhou žlutou kartu David Hubáček a Zlín musel dohrávat o deseti. Jakoby to Zlínu nevadílo, takřka okamžitě se dostal do šance Poznar a zasahovat musel Buchta. V 66.minutě měli domácí další velkou šanci, Koreš se sice hezky zasekávačkou zbavil protihráče, jenomže svůj pokus poslal mimo branku a tak ani on neodčaroval střelecké prokletí.

Přestože Olomouc hrála přesilovku, vůbec to nebylo znát, spíše naopak. Sigma si nedokázala vytvořit vůbec nic a po remíze 0:0 převažují na její straně smíšené pocity.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 1

Reagovat
vanGomm

Tip 1X ,ale Zlín by už měl zabrat.Pokud vyhrají budou už zachráněni.

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

typ 1

Reagovat
vitecek15

Sigma už prostě nemůže klopýtat, zvláště s takovými týmy, proto jednoznačně 02. Tip: 2:2.

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele