23. kolo
03.04.2016 15:00 CET
0 : 1
(0:1)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - Slavia Praha 0:1

Slavia díky vítězství v malém pražském derby udržela kontakt s evropskými poháry a je nadále pátá. Souboj s Duklou rozhodla jediná branka, o kterou se postaral vlastním gólem domácí Štětina.

Na první velkou šanci si musela poloprázdná Juliska počkat až do sedmnácté minuty, kdy se prodral ke střele Hanousek a Pavlenka musel vyrážet. K míči se ještě vzápětí dostal Breznaník, ale ani on nedokázal z velké šance dostat míč do sítě. Duklu spálená příležitost musela mrzet, neboť po půlhodině se dostali Slávisté do vedení. Mihálíkův ostrý centr si do vlastní sítě srazil nešťastník Lukáš Štětina - 1:0 pro Slavii. Výsledek však nemusel trvat dlouho. Dukla jen o dvě minuty později předvedla pohlednou akci, ale Pavlenka vytáhl proti Beauguelovi skvělý zákrok a branka Gorkšse nebyla uznána pro ofsajd.

Ve druhém poločase měly zajímavé šance oba celky. Nejprve znovu Mihálík vypálil, avšak scházela přesnost i razance a po něm na druhé straně Štětina orazítkoval břevno! V 61.minutě přišla další velká chvíle pro brankáře Pavlenku. Breznaník šel na něj úplně sám a slávistický brankář předvedl další skvělý zákrok.

V závěru utkání byli paradoxně lepší hosté, kteří mohli několikrát definitivně rozhodnout. Vukadinovič z dobré pozice přestřelil a Zmrhalovu dělovku vyrazil Rada. Dukle nakonec nepomohl ani nastavený čas, Slavia vedení uhájila a zůstává v kontaktu s evropskými poháry.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Musíte vyhrát vy zoufalci !!! 0:2

Reagovat
popltak

Po debaklu v derby to tragikomická Slavia opět prohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Budíček,Levan do zakladu,protože na lavičce moc platnej není,s nim se hra posouvá jinam pane Uhrin !!

Reagovat
smazaný uživatel

Vase slavna cinska Slavia bude rada za plichtu

Reagovat
tlaci

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Poháry se Číňanům o něco vzdálí.

tip 1:1

Reagovat
KingMaster13

Na Dukle se nevyhrává uvidíme no asi budeme rádi za remízu

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Bezzuba Dukla opět neskóruje

Reagovat
myschak1968

vsázím -2.5

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí i Berkovec, Jablonský a Železník. To je preview horší, než by napsala moje babička

Reagovat
radim36

4:0, měl jsem to ve snu :D

Reagovat
KingMaster13

paráda, kluci díky na Dukle je hodně těžké vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Uhrin vyměnil 7 hráčů, ale stejně se na to nedalo dívat .

Reagovat
smazaný uživatel

Na první velkou šanci si musela poloprázdná Juliska počkat až do sedmnácté minuty...Prý poloprázdná Juliska Byl tam vůbec autor článku?Taková návštěva přijde na Duklu maximálně 2x za sezónu Jinak fotbal to byl příšernej, jediný pozitivum jsou 3 získané body, jinak vůbec nic

Reagovat
vanGomm

Pokud má Juliska kapacitu stadiónu kolem 16 000 sedadel,tak potom poloprázná byla.Ovšem těch téměř 8 000 je v letošním ročníku suveréně nejvyšší návštěva.Pro porovnání posledních 7 návštěv na Julisce.

1 654

1 353

1 332

1 521

1 132

2 358

1 148 Docela By mě zajímalo,jaký názem by autor tohoto článku vymyslel k těmto cifrám,které spíše připomínají letopočty z období před a po bitvě na Bílé Hoře.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jedna velká tragédie a výsměch.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele