10. kolo
16.10.2015 20:15 CET
1 : 1
(1:0)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - FK Mladá Boleslav 1:1

V předehrávce 10. kola Synot ligy se body dělily, Dukla Praha doma remizovala s Mladou Boleslaví 1:1. Hosté vyrovnali devět minut před koncem utkání zásluhou Lukáše Magery, který proměnil pokutový kop.

Mladá Boleslav v lize neprohrála šest zápasů v řadě, na hřišti Dukly tak nastoupila s patřičným sebevědomím. Svěřenci trenéra Karla Jarolíma měli v úvodních minutách místy až drtivý tlak, žádnou větší příležitost si však nevytvořili.

Dukla postupem času vyrovnala hru a odměněna byla pět minut před koncem prvního poločasu. Krmenčík předložil míč Čajičovi a ten přesně mířenou střelou otevřel skóre zápasu. Mladoboleslavští si téměř okamžitě po inkasovaném gólu nachystali odpověď, byla však bez gólové tečky. Skalák nastřelil břevno a Magera z dorážky trefil obránce.

Ve druhém poločase si domácí tým hlídal hubené vedení. Po individuálním průniku Čajiče zakončoval Krmenčík, jeho tečovaná střela ale minula bránu. V 80. minutě přišel pro Duklu nešťastný moment. Stoper Štětina zahrál ve vlastní šestnáctce rukou a Magera z penalty vyrovnal na 1:1.

Autor: David Kubáň

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip 1...2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
ondrasch77

3-3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele