13. kolo
07.11.2015 17:00 CET
0 : 1
(0:1)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - 1. FK Příbram 0:1

Dukla doma předvedla střelecké trápení v plném světle, Příbram v některých fázích zápasu přehrávala, ale nakonec nezískala ani bod. O všem rozhodl vlastní gól Marka Hanouska.

Skóre se mohlo měnit po čtvrthodině hry, ale Bednář zazdil tisíciprocentní šanci. Pilík ho našel přesnou přihrávkou úplně osamoceného, jenomže někdejší hráč Sparty či West Bromwiche netrefil odkrytou branku a orazítkoval břevno! Příbramské to nemuselo příliš mrzet, neboť za dalších deset minut už na Dukle vedli. Štípek prokličkoval domácím vápnem a jeho "nástřel" před branku si do vlastní sítě srazil Marek Hanousek. Smolná chvíle pro Duklu, na druhou stranu Štípek to udělal velmi dobře a vedení Příbrami bylo zasloužené.

Dukla mohla do konce poločasu několikrát srovnat. Nejprve Berger z tutovky minul příbramskou branku a krátce na to nadělala hostům pořádné starosti Považancova tečovaná rána. Domácí byli v této fázi zápasu aktivnějším týmem a přeneslo se to i do druhé půle. Berger cpal míč na Beaugela, ale na poslední chvíli zasáhla hostující defenzíva.

V 74.minutě mohl odčinit vlastní gól Marek Hanousek, jeho rána z voleje prolétla těsně vedle a Příbram si mohla oddechnout. Ovšem jenom na chvíli, tlak Pražanů sílil a další obrovskou šanci spálil Berger, skvěle vyrážel na rohový kop golman Hruška. Svěřenci trenéra Tobiáše se v závěrečných minutách soustředili už jen na ubránění výsledku a to se jim také nakonec povedlo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0 popř.2:2

01

PS: asi spíše X

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1...3:0

Reagovat
ondrasch77

2-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele