23. kolo
02.04.2016 17:00 CET
0 : 1
(0:1)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians Praha 1905 - Slovan Liberec 0:1

Liberec odčinil pohárové vyřazení od Sparty, když přehrál jiný pražský celek Bohemians 1905. Výhru v Ďolíčku vystřelil jedinou brankou Isaac Sackey. Domácí nastřelili celkem třikrát brankovou konstrukci.

V Ďolíčku se na první vážnější moment nemuselo čekat dlouho. Po dvou minutách hry dokázal rozvlnit síť Shala, nicméně radost mu překazil zdvihnutý praporek pomezního. Do útoky vyrazili i Klokani a v 11. minutě zachránilo hosty břevno!

Pořádně živo bylo také ke konci prvního poločasu. Nejprve zahodili velké šance domácí fotbalisté, Schicka vychytal Koubek a Mosquera pro změnu orazítkoval obě tyčky! Minutu na to se opřel do míče i Acosta a zasáhnout musel Koubek. To byla pro Bohemku velká škoda, protože ve 44. minutě se vedení ujal Liberec. Přetaženého rohového kopu se ujal Isaac Sackey a povedenou ranou z úhlu prostřelil Zlámala.

Slovan nehodlal hubené vedení jen bránit a po změně stran nastoupil aktivně, ovšem do větší příležitosti se nedostal. Na druhé straně se v 62. minutě prokličkoval obranou Liberce Schick a zastavil ho až nedovoleně před vápnem Pokorný. Z následující standardní situace pak nic nevzešlo. Bohemce se nedařilo vyrovnat a nepovedlo se to ani v nastaveném čase při obrovské šanci Jiráska. Jeho rána se totiž zastavil o břevno, podruhé v zápase. Liberec nakonec neinkasoval a z Bohemky veze nejtěsnější vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Klokani si upevní pozici krále remíz. I to je dobrá cesta k záchraně.

tip 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec se stestim a to hodne velkym

Reagovat
skat

souhlas, dneska jste měli smůlu....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele