3. kolo
08.08.2015 17:00 CET
1 : 1
(1:1)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians Praha 1905 - Sigma Olomouc 1:1

Pouze remízou 1:1 skončilo utkání mezi Bohemians 1905 a Sigmou Olomouc. Hanáci se sice dostali do vedení, ale jen na několik minut, neboť ještě v prvním poločase srovnal Šmíd.

Na úvodní branku zápasu se nemuselo dlouho čekat, ve 13.minutě odcentroval z rohového kopu Vepřek a Václav Vašíček přesnou hlavičkou překonal Zdeňka Zlámala. Defenzíva Klokanů byla nadále v problémech, po dalším centru, tentokrát Pauschekově, zakončoval neúspěšně Mosquera. Nicméně Klokanům se ještě v průběhu prvního poločasu podařilo vyrovnat. Ve 25.minutě se prosadil na zadní tyči po rohovém kopu Michal Šmíd - 1:1.

Ani nerozhodný výsledek nemusel dlouho vydržet. Hned minutu po Šmídově brance vypálil Jakub Petr a jen těsně minul svatyni domácích Klokanů. V Ďolíčku se hrál poměrně zajímavý fotbal, ale k dalšímu gólovému vyjádření prozatím nedošlo.

A bohužel pro diváky, kteří si v horkých dnech našli cestu na fotbal, nedošlo ke gólovému vyjádření ani ve druhém poločase. Hned z kraje druhé pětačtyřicetiminutovky nadvakrát neuspěl Mosquera a Acosta z krásné akce trefil jen boční síť. Šance ale na obou stranách byly, v další z nich pohořeli Gajič a Čížek.

S přibývajícím časem si oba celky uvědomovaly, že konečná remíza 1:1 bude asi nejrozumnějším výsledkem a tak se ani jedna strana do závěrečného tlaku nepropracovala. Klokani si tak s nováčkem z Olomouce rozdělili body za konečnou plichtu 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
HorajzmAmmann

3:1 Acosta, Acosta, Jirasek - Zahradnicek

Reagovat
klokan.paul

Bohemka vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2...1:2

Reagovat
mario23

to ani náhodou, sleduj víc tu ligu.

Reagovat
ryzskej

Je to tip, ty holku jeden.

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 tutovka!

Reagovat
ondrasch77

2-0 (Číža, Akulinin)

Reagovat
Riquete s čupřinou

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele