16. kolo
05.12.2015 17:30 CET
2 : 1
(0:1)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians Praha 1905 - FK Jablonec 2:1

Výborným způsobem se s podzimní částí rozloučili fotbalisté Bohemians 1905. Klokani v Ďolíčku porazili favorizovaný Jablonec 2:1, přestože v zápase jako první inkasovali. Výhra Klokanů byla naprosto zasloužená.

Klokani se proti Jablonci nehodlali stáhnout do obranné ulity a svoje růžky vystrčili už po čtyřech minutách. Jirásek vyslal na branku tvrdou ránu a Pernica musel na brankové čáře zasahovat. O pět minut později zahrozil i Jablonec a rovnou se ujal vedení. Vjačeslav Karavajev přehodil vyběhnutého Zlámala a kouč Jaroslav Šilhavý si nemohl přát lepší start. Každopádně hosté se nepoučili ze situace ze čtvrté minuty a brzy mohlo být vyrovnáno. Pernica zaváhal a šanci měl Schick, ale radost mu po vstřelené brance překazil praporek pomezního. Další na řadě byl opět Jablonec, Havel na poslední chvíli zasáhl před Mingazovem.

Po půlhodině hry bylo před gólmanem Hrubým opět horko. Jiráska skvěle vychytal a za jeho zády neskončila ani dorážka Mosquery. Před koncem poločasu byl Hrubý znovu v permanenci, a sice po ráně Jindříška.

Jablonec si v prvním poločase několikrát výrazně koledoval o vyrovnání a nakonec se ho i dočkal. Krátce po změně stran odcentroval Schick a David Bartek srovnal na 1:1. Klokani byli v euforii a na branku hostí se valil jeden útok za druhým. V 50. minutě rozehrál rohový kop Jirásek a Daniel Krch otočil skóre zápasu - 2:1 pro Bohemians. Hra Jablonce úplně zkolabovala a na hřišti byl jen jeden tým - Bohemka. Až Gregušova šance opět vystrašila Zlámala, jinak hráli domácí lépe. V 72. minutě domácí chybovali a Doležal měl dobrou příležitost, skvěle však zakročil Krch. S postupem času rostl tlak Jablonce, ale ten byl spíše platonický. Bohemka vedení 2:1 uhájila a nečekaně získává tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 1

Reagovat
ondrasch77

1-2 snad už návrat k normálu

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
vanGomm

Reagovat
vanGomm

Reagovat
vanGomm

Reagovat
arsavin

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele