5. kolo
22.08.2015 20:15 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

Baník Ostrava - Slavia Praha 1:3

Pražská Slavia dokázala navázat na vysoké vítězství nad Jihlavou a na půdě Baníku Ostrava zvítězila 3:1. Sešívaní si udělali náskok už v prvním poločase a i když Baník dokázal snížit, poslední slovo měla opět Slavia. Dvakrát se prosadila její největší ofenzivní zbraň - Milan Škoda.

Kouč domácích Korytář se před utkáním nechal slyšet, že Baník už musí vyhrát. Naopak Slavia chtěla navázat na střelecké představení proti Jihlavě.

Jako první zahrozili už ve čtvrté minutě Baníkovci, ale Berkovec příležitosti domácích nadvakrát zlikvidoval. Ze strany Baníku to bylo v prvním poločase prakticky vše. V 8. minutě pak rozehrála Slavia rohový kop, Hrubého centr se dostal až k Voltrovi, který v pádu nedal Pavlenkovi žádnou šanci - 1:0 pro Slavii. A situací před Pavlenkou začalo přibývat. Autor první branky Voltr měl další možnost skórovat, ale Pavlenka jeho pokus vyrazil. Slavia byla v prvním poločase mnohem aktivnější a před koncem prvního poločasu toho dokázala znovu zužitkovat. Štohanzl poslal do vápna načechraný míč, který propadl k Milanu Škodovi a ten, laxně bráněn Holzerem, si ho přehodil na pravačku a střelou na zadní tyč zvýšil na 2:0.

Pro Baník to byla těžká rána, nicméně za průběh prvního poločasu byl výsledek zasloužený. Ostravští se každopádně nehodlali vzdát. Druhou půli zahájili aktivně, ale k ohrožení Berkovce nedošlo. Na aktivitě následně ubrala Slavia, a tak se diváci na vítkovickém stadionu dočkali dalšího zajímavého momentu až dvacet minut před koncem. Po rohovém kopu Kukece hlavičkoval jeden z domácích a Berkovec musel na brankové čáře tasit důležitý zákrok. Sešivání v defenzívě polevili a za dalších pět minut za to byli potrestáni. Holzer našel přihrávkou ve vápně Patrika Mišáka a ten přízemní střelou z první vykřesal Baníku naději na bodový zisk.

I když Baník ještě více ožil, Slavia zbystřila a do dalších šancí ho nepouštěla. S přibývajícím koncem ubývaly oběma stranám síly a žádný závěrečný tlak domácích se nekonal. Naopak, v nastaveném čase vyrobila obrana Ostravy další chybu a Milan Škoda svojí druhou brankou v zápase definitivně pojistil Slavii výhru 3:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Škoda popraví Baník hattrickem.

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno 2:0 to bude!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

pokud se opravdu chcou zachránit tak tohle musí být za 3 body 2:1

Reagovat
vanGomm

Tip 2.V součastné době by se až tak o žádné překvapení nejednalo.Ostatně i bookmakeři ze sázkovek hosty favorizují.

Reagovat
smazaný uživatel

2 adepti na sestup.Slavie má naštěstí Škodu. Tip 0=2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Ten stadión ? To má být provokace ?

Reagovat
smazaný uživatel

BANIK vyhraje !!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Těžký na tip

0:1 nebo 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

No...čekám velký trápení obou týmů a nekoukatelný fotbal....Tip 0:0

Reagovat
Rarášek

Baník vyhraje, Frydrych dá rozhodující gól zápasu 3:2

Reagovat
Kuchta

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:5

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co debilci ,kdo tady povídal,že Škoďák haluzil minulou sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Super Slavia Ať žije Slavia

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele