22. kolo
19.03.2016 15:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Baník Ostrava - FK Teplice 1:2

Baník doma v zápase opět vedl, ale zkušenější Teplice výsledek otočily a z Ostravy vezou plný bodový zisk. Vedle domácího Holzera se za hosty prosadili tradiční opory Fillo a Vachoušek.

Teplice nezačali vůbec dobře a Holzer mohl už po pěti minutách poslat Baník do vedení. Poté co vybojoval míč pelášil sám na Chudého, jenomže ten je střelu dokázal zachytit. O několik minut později založil De Azevedo další akci, kterou následně popotáhl Mondek, krásně našel Holzera, jenž byl tentokrát v koncovce úspěšnější! Baník tak znovu na jaře otevřel skóre jako první a na tahu byli hosté z Teplic. Svěřencům trenéra Vavrušky to příliš nešlo, ale ve 31.minutě si pomohli standardní situací. Na centr Kroba z rohového kopu si naskočil Martin Fillo a srovnal stav na 1:1.

Baník vstoupil i do druhého poločasu aktivněji, ale žádnou velkou příležitost si vypracovat nedokázal. Teplice běhěm druhého poločasu poslaly na hřiště Davora Kukece, který v Baníku působil a krátce nato dokázaly otočit výsledek ve svůj prospěch a znovu se tak stalo po rohovém kopu. Krob tedy nacentroval a Štěpán vachoušek překonal Chmiela - 2:1 pro Teplice. Druhý gól hosty uklidnil a za chvíli mohl zvyšovat Fillo, jenomže Chmiel tentokrát dobře zasáhl.

Baník se v domácím prostředí pod skvělou kulisou nevzdával a v nastaveném čase byl blízko vyrovnání Robert Hrubý. Z pravé strany dostal krásný přízemní centr, jenomže někdejší fotbalista Slavie z hranice penalty trestuhodně přestřelil! Sudí Pavel Julínek ještě přidal dvě minuty nastavení, ale Teplice si výsledek už vzít nenechaly.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0 pro Baníček !!!

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

0-0

Reagovat
smazaný uživatel

X

Reagovat
pawelFCB

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
3M

1:2

Reagovat
3M

Trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Banicek vyhraje a se zachrani

Reagovat
Agnar

Kdo sem píše ty komenty?.. Teplice nezačal(i), čárky mimo.. nechci být kazišuk, ale chtělo by to.. vypadá to lépe ;-)..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele