12. kolo
31.10.2015 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

1. FK Příbram - Zbrojovka Brno 1:1

Remízou 1:1 skončilo utkání mezi Příbramí a Zbrojovkou Brno. Na branky se muselo čekat až do 62.minuty, kdy padly v krátkém časovém intervalu obě. Nejprve se trefil Milan Lutonský a záhy odpověděl Antonín Barák.

Úvodní minuty zápasu toho příliš nenabídli, za zmínku stojí snad jen faul Romana Bednáře na hostujícího brankáře či střela Antonína Baráka. Ve 24.minutě se ocitl na zadní tyči Pilík, ale nezakončil vůbec dobře a brankář Melichárek neměl žádnou práci. O několik minut později se do dvou slibných příležitostí dostala Zbrojovka. Nejprve Řezníček vylekal Hrušku a po něm se golman Příbrami vytáhl i proti Brigantovi.

První poločas branku nepřinesl, diváci na stadionu U Litavky si na brankový zápis museli počkat do druhého dějství. A dočkali se hned dvakrát v rozmezí jediné minuty! Nejprve domácím utekl Vávra, našel Milana Lutonského a Brno díky jeho zásahu vedlo 1:0. Příbram ale bleskurychle odpověděla. Štípek našel Baráka a bez šance byl i Melichárek 1:1. Strhnout vedení na stranu Příbrami mohl Brandner, ale netrefil zařízení. Druhý poločas ukázal mnohem více brankových příležitostí a rozhodně se bylo na co dívat. Další střela Pilíka prošla těsně vedle tyče Melichárkovy branky. Útočila i Zbrojovka, Vávrova střela prolétla jen těsně mimo.

Další branka už v utkání nebadla. Příbram remizovala se Zbrojovkou Brno 1:1 a tento výsledek je z pohledu obou týmů naprosto zasloužený.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip X...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

02

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele