27. kolo
30.04.2016 15:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

1. FK Příbram - Dukla Praha 2:2

Hráči Příbrami sice dokázali vyrovnat z nepříznivého výsledku 0:2 na 2:2, ale konečný bod je beztak ztrátou. Z Olomouce totiž přišla zpráva o vítězství Sigmy a náskok před sestupovými pozicemi se ztenčil na jediný bod.

Příbram zahájila utkání až příliš opatrně, jakoby měla strach že udělá chybu, která by pustila soupeře do vedení. Ve 13.minutě vyslal na branku z volného přímého kopu varování Berger a domácí ho ustáli. Ve 33.minutě už ale inkasovali. Jakub Mareš předvedl individuální kvality, ve vápně si pohrál s obranou a vsítil první branku zápasu - 1:0 pro Duklu. Příbram mohla vyrovnat prostřednictvím Suchana, jenomže tomu v klíčový moment rána nesedla. Před koncem poločasu ještě přestřelil Hanousek.

Každopádně chtělali si Příbram připsat dobrý výsledek, potřebovala výrazně přidat a to se nedělo. Naopak, v 54.minutě si pohlídal ofsajdovou pozici Berger, krásným centrem vyzval Néstora Albiacha a ten potvrdil skvělou formu z posledních kol a druhou brankou přiblížil Dukle vítězství.

Svěřenci trenéra Tobiáše byli v nezáviděníhodné pozici, ale dokázali se ještě dostat zpátky do zápasu. Jan Rezek byl ve vápně dle sudího faulován a nařízenou penaltu proměnil Tomáš Pilík! Domácí se v závěru snažili vyrovnat a to se podařilo. V 87.minutě odvedl dobrou práci David Štípek a po jeho akci si vstřelil vlastní gól brankář Rada - 2:2. Příbramští se ještě snažili vstřelit třetí branku, ale to už nestihli. Získaný bod z domácího prostředí je však málo, vzhledem k tomu, že Sigma porazila Jablonec 2:1 se náskok před sestupovými pozicemi ztenčil už na jediný bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

1:0, do tohohle Jarda vrazí hodně jablek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tutovka roku,Příbram bude hrát tak ve 13 hráčích,rozhodnuto je už teď 1 krasnej kurz zadarmo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele