19. kolo
27.02.2016 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FK Příbram - Bohemians Praha 1905 0:0

Ani jednu branku neviděli diváci v Příbrami, kam zavítali pražští Bohemians 1905. Bezbranková remíza je ztrátou pro oba týmy, které si v boji o záchranu příliš nepolepšily. Příbram remízou 0:0 zároveň podtrhla střelecké trápení, na jaře totiž ještě neskórovala.

Utkání bylo z hlediska záchranářských prací velmi důležité a možná právě tento fakt oběma celkům poněkud svazoval nohy. Nehrál se hezký fotbal, utkání bylo spíše o bojovnosti.

Přesto se něco málo urodilo, v 8. minutě například nebezpečně hlavičkoval nad branku obránce Michal Švec a o několik minut později zaskočil za už překonaného Hrušku Tregler. Příbram se dostala do šance až po půlhodině hry prostřednictvím kapitána Pilíka, ale ani jeho hlavička si cestu mezi tyče nenašla. Nebezpečnější byla určitě Bohemka, ale skóre se U Litavky neměnilo.

A nemělo se měnit ani v průběhu druhého dějství. Největší vášně určitě vzbudil moment ze 65. minuty, kdy zahrál uvnitř pokutového území rukou Schick, ale sudí to nechal bez povšimnutí. Závěrečná čtvrthodina nabídla po jedné šanci na obou stranách. Nejprve Vošahlík nepřesnou střelou vystrašil Zlámala a za chvíli se něco podobného opakovalo na druhé straně po střele Havla. Zápas nakonec vítěze nepoznal, Příbram se rozešla s Bohemians 1905 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady bude dělba bodu 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

remízka 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tady už to Starka mázne, 1:0.

Reagovat
PISTOLERO

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
vanGomm

2 480.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl sem tam a udelal sem chybu.Hnus,hnus a zase hnus.A k tomu jeste za 100kc vstupneho.Pribram si zaslouzi sestup.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele