18. kolo
20.02.2016 14:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

1. FK Příbram - 1. FC Slovácko 0:1

Jak je důležité míti Libora Doška! Vytáhlý útočník zařídil až v první minutě nastaveného času vítězství Slovácka na půdě Příbrami 1:0. Příbram přitom měla celou řadu šancí, třikrát dokonce orazítkovala brankovou konstrukci. Hosté tak prohráli i druhý zápas v jarní části a znovu přitom nedokázali vstřelit ani gól.

Svěřenci trenéra Tobiáše si po porážce v Teplicích chtěli spravit chuť a v domácím prostředí si připsat první jarní body proti Slovácku. Hosté zase chtěli odčinit domácí porážku s Plzní.

A lépe začala Příbram, která byla aktivnější a měla i více gólových příležitostí. Tu první měl hned v 6. minutě kapitán Tomáš Pilík, ale svojí tvrdou ranou orazítkoval jen tyč! Slovácko tedy mělo štěstí hned od začátku. Na druhé straně se pokoušel o akrobatickou koncovku Koné, ale nebyl úspěšný. V 15. minutě zase hrozili domácí. Kombinace Bednáře se Štípkem byla co do pohlednosti výborná, ale samotná koncovka patou v podání Štípka už byla horší. Po půlhodině hry se zase dostal k hlavičce Bednář, ale Heča nemusel zasahovat. A konečně ve 35. minutě mělo Slovácko další porci štěstí, to když Krameš znovu orazítkoval tyč Hečovy branky.

Po změně stran pokračovala "zvonkohra" domácích. Bednář orazítkoval břevno, a bylo to už potřetí v zápase, co hosty zachránila branková konstrukce! Po této akci se dlouho nic nedělo, až dvacet minut před koncem protáhl Hrušku Libor Došek, v zápase zatím nepříliš viditelný. Diváci už se pomalu smiřovali s bezbrankovým koncem, když v tom najednou v první minutě nastaveného času udeřilo. Defenzíva domácích nedokázala odvrátit balón ze svého pokutového území, zmatcích ve vápně následně využil Libor Došek a přesnou střelou rozhodl o vítězství Slovácka 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
KingMaster13

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele