14. kolo
21.11.2015 17:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

1. FC Slovácko - Slavia Praha 0:2

Slavia dokázala vyhrát na těžké půdě Slovácka 2:0 a upevnila si páté místo v tabulce. Slovácko mělo několik dobrých příležitostí, ale Berkovec ani jednou nainkasoval. Naopak gólově se prosazovali hosté, konkrétně Vukadinovič se Zmrhalem.

První střelu na branku vyslal Havlík, ale Slavia jeho šanci bez problému ustála. O několik minut později hlavičkoval do břevna Došek a míč se poté odrazil mimo brankovou čáru. Slovácko své šance v úvodu nevyužilo a to je dost možná stálo výsledek celého utkání. Ve 22.minutě si první velkou gólovku vytvořila i Slavia. Po centru Vukadinoviče střílel nad Škoda, ale celé vzrušení by bylo I tak marné, neboť se mával ofsajd.

Po půlhodině hry Slavia zvýšila svůj tlak a nejprve Vukadinovič rybičkou donutil Heču k zákroku a o chvíli později už se mohl radovat ze vstřelené branky - 1:0 pro Slavii. V prvním poločase se mohlo skóre ještě několikrát měnit. Po dalším skvělém centru Vukadinoviče hlavičkoval Deli a jen těsně minul branku. Na opačné straně zase hlavičkoval Došek, ale netrefil zařízení.

Také ve druhém poločase se bylo na co dívat. Po Pitákově centru orazítkoval břevno Škoda a dva požadavky během jedné minuty na pokutový kop ze strany Slovácka zůstaly sudím nevyslechnuty. V 59.minutě využil zaváhání domácí defenzívy Jaromír Zmrhal a druhou brankou sešívaných výrazně přiblížil tři body na stranu Pražanů. Svěřenci trenéra Dušana Uhrina se následně opevnili na své polovině a domácím toho mnoho nedovolovali. Až čtvrthodiny před koncem znovu selhal v koncovce Došek a to hned dvakrát! Slavia si luxusní dvougólový náskok v pohodě uhlídala a získala tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 popř. 1:1

02

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia klepe na bránu pohárové Evropy.

1:2

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...2:2

Reagovat
KingMaster13

1:1 budeme hodně rád za bod

Reagovat
KingMaster13

překvapili jste mě kluci jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

To je v řiti ten kenia bez neho je to dopredu fakt takovy bez stavy, Pitaka ac mam rad, tak bohuzel uz ma tak max na silvestrovsky derby , snad nebude citelne chybet kapitan, nemel by.... TIP:1:2 16' a 71' Milan Škoda

Reagovat
Sasha

Tak prohra se Slávií doma zas takový průser není, ale to co předvádí naše obrana je otřesné a není ani na druhou ligu, Hoffmana doufám, že už na hřišti neuvidím a něco se stane, jinak se může stát, že brzo budou na sestup, Habanec pokud se nevyhraje v Olomouci, tak by měl letět

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele