27. kolo
30.04.2016 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

1. FC Slovácko - Fastav Zlín 1:1

Důležitý bod zvenčí si na své konto připisuje Zlín. Ševci dokázali zareagovat na nepříznivý vývoj proti Slovácku a na branku Koného odpověděl čtyři minuty před koncem zápasu Diop. Bitva o Moravu tedy skončila smírem 1:1.

O první šanci zápasu se postarali hosté, rána Vukadinoviče však zamířila těsně vedle. Vlnu nevole vyvolal okamžik uvnitř pokutového území Ševců. Biolek nastřelil ruku jednoho ze zlínských, sudí však penaltu neodpískal. Další šanci mělo na svědomí opět Slovácko, Valenta v pádu vystřelil a i když to nebyla povedená střela, nebezpečí pro branku Holého znamenala. Diváci v Uherském Hradišti se branky v prvním poločase nedočkali, to se však mělo s příchodem druhé půle změnit.

Začalo se však v podobném duchu jako v prvním poločase. Havlíka vychytal Holý a Hájek pro změnu z velké dálky líznul břevno.

Skóre se poprvé měnilo po hodině hry. Havlíkův centr doplachtil na hlavu Koného a ten vstřelil vedoucí branku - 1:0 pro Slovácko. Zlín měl šanci okamžitě odpovědět, nicméně dočkal se až v samotném závěru. Koreš našel zpětnou přihrávkou Dameho Diopa a ten nedal domácímu brankáři žádnou šanci. Vzhledem k tomu, že Olomouc doma zvítězila nad Jabloncem má bod ze Slovácka v tuto chvíli velkou cenu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
vanGomm

Tip X2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele