11. kolo
18.10.2014 20:15 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

Zbrojovka Brno - Sparta Praha 1:3

Minimálně do neděle se na první místo Synot ligy posouvá pražská Sparta, která zvládla zápas na půdě Zbrojovky Brno. Sparťané si zajistili tři body po brankách našich reprezentantů Krejčího, Dočkala a Lafaty. Brno v závěru výsledek prostřednictvím krásné branky Košťála pouze korigovalo, navíc po hodině hry hrálo bez vyloučeného brankáře Hladkýho.

Na úvodní branku zápasu se nemuselo čekat příliš dlouho. Už ve 13.minutě si Krejčí narazil balón s Dočkalem a tvrdou ranou na bližší tyč překonal Hladkýho - 1:0 pro Spartu. Letenští byli i nadále lepším týmem a Zbrojovka se převážně jenom bránila. Brabcovo akrobatické zakončení musel na brankové čáře likvidovat opět Hladký. Brno postupem času hru vyrovnalo, ale do žádné větší příležitosti se nedostalo. Celkově se v moravské metropoli nehrál bůhví jaký fotbal.

Každopádně ale branky padaly a to zejména ve druhém poločase. Na jeho začátku musel opět zasahovat Hladký, který byl neustále v pernamenci a znovu to bylo proti Krejčímu, respektive dorážejícímu Lafatovi. Golman Hladký se nakonec stal smutným hrdinou svého celku, neboť v 59. minutě fauloval ve vápně Dočkala a sudí neměl na výběr. Brno stihl tzv. trojitý trest, tedy vyloučení, penalta a nucené střídání. Sám postižený Dočkal penaltu proměnil a Sparta už vedla 2:0 a když za dalších deset minut našel Kadeřábek přesným centrem Lafatu, vedli Pražané už o tři branky!

Zápas byl v 70. minutě definitivně rozhodnut a nic na tom nezměnilo brněnské snížění. Pavel Košťál v běhu předvedl fantasticky obstřel a krásnou brankou snížil na rozdíl dvou branek. Více ale Zbrojovka nestihla a se Spartou tedy prohrála.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
Houfi

1:1

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2...0:2

Reagovat
Rarášek

0:21

Reagovat
smazaný uživatel

Rarasku...to ale neni americky fotbal..to je soccer

Reagovat
Sw!fty

trefil to jinak ale skoro dobře - 3 TD byly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal zase gol, to jsem rád, že se rozhodl pro českou ligu a nezůstal v RT.

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastická obrana při gólu Košťála..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele