15. kolo
22.11.2014 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Zbrojovka Brno - 1. FK Příbram 1:0

Fotbalisté Zbrojovky Brno ukončili sedmizápasovou sérii bez vítězství a jedinou brankou Donneila Moukanzy porazili Příbram. Brankový okamžik se udál už v páté minutě zápasu a neméně klíčovou situací se stalo vyloučení Tomáše Zápotočného, rovněž v průběhu prvního poločasu.

V páté minutě šli sice do vedení domácí, ale o minutu dříve se mohli radovat hosté, kdyby Zápotočný, coby ofenzivní obránce, nepřestřelil z nadějné pozice branku. Pak už přišel již zmíněný gólový okamžiík, Zavadil vysunul Moukanzu, který jen tak "šťouchnul" do balónu a Zbrojovka vedla 1:0. Příbram mohla kontrolovat střelou Filla, ovšem zákrokem se vyznamenal golman Hladký. A konečně ve 31. minutě přišel druhý klíčový okamžik celého utkání, Zápotočný ze zadu postrčil unikajícího Moukanzu a rozhodčí mu ukázal rovnou červenou kartu. Pro Příbram nastaly krušné časy.

Středočeši ale přečkali poločas bez další újmy a také ve druhém dějství se drželi bez inkasované branky. V 71.minutě mohl definitivně rozhodnout Moukanza, jenže vůbec netrefil branku. V závěru dokázala Příbram zmobilizovat veškeré svoje síly a nadechnout se k náporu, Zbrojovka však odolala a na své konto si po dlouhé době připisuje veledůležité tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
vanGomm

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Hiko

1:2

Reagovat
klokan.paul

Tip X2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele