12. kolo
24.10.2014 18:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Vysočina Jihlava - Zbrojovka Brno 2:0

Nepříliš pohledný zápas potvrzoval postavení obou klubů v tabulce a také fakt, že v tomto utkání potřebují sbírat body. Domácí proto, že zaspali v úvodu ročníku, hosté z toho důvodu, že se jim nedaří v posledních kolech a chtěli přerušit sérii porážek.

Opatrný úvod nepřinesl na žádné straně vážnější šanci ani ze hry, ani z častých standardních situací hostujícího Zavadila. A právě jedna ze standardních situací Brna byla i na počátku prvního gólu. Padl však do sítě Zbrojovky. Ve 37. minutě jihlavská obrana zpacifikovala Zavadilův centru a okamžitý brejk dokázal využít Mešanovič. Střelou k levé tyči určil poločasový výsledek 1:0. Dobrou příležitost ke srovnání totiž těsně před přestávkou nevyužil brněnský Hyčka. Domácí brankář Hanuš byl na svém místě.

Ve stejném tempu se pokračovalo také ve druhé části. Defenziva, kombinační nepřesnost a neschopnost dovést akci do finální fáze byly atributy hry, které převládaly nad ofenzivními podívanou. Náznaky šancí se střídaly na obou stranách, ovšem ke gólu nevedly ani pokusy domácío Fulneka, ani náběhy střídajícího Moukanzy z Brna.

Tři tisícovky diváků se ale druhé branky přeci jen dočkaly. Čtvrt hodiny před koncem pojstil vedení domácích krajní bek Hybš, jenž využil rozhozené obrany hostů a skvělé přihrávky Adama Jánoše. Střelou do odkryté brány zvýšil na konečných 2:0. Brno v závěru logicky vrhlo své síly do útoku, ale výsledek se mu zkorigovat nepodařilo. Důležité tři body tak bere Jihlava, která pod novým koučem opět neprohrála, zatímco Brno prodloužilo svou sérii porážek na čtyři v řadě.

Autor: Martin Lavický / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip X...1:1

Reagovat
vanGomm

Tip X2.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele