21. kolo
21.03.2015 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Vysočina Jihlava - FC Hradec Králové 2:0

Jihlava zvládla zápas s Hradcem vítězně a poskočila do horní poloviny tabulky. Naopak Hradec může po víkendu spadnout na sestupovou příčku.

Diváci se na Vysočině dočkali branky po půlhodině hry, kdy Štípek zahrál ve vlastním vápně rukou a sudímu nezbylo nic jiného, než písknout pokutový kop. Lukáš Vaculík ho proměnil naprosto suverénně a Jihlava doma vedla nad Hradcem 1:0. Krom inkasované branky museli Votroci řešit ještě jednu nepříjemnost, zranil se jim Petr Mareš a na plac musel Jan Shejbal. V prvním poločase se už nic podstatného neudálo, popravdě řečeno nebylo k vidění ani příliš mnoho šancí.

Hradec se do své vyložené příležitosti dostal až krátce po změně stran. Ve 46. minutě měl dobrou palebnou pozici David Vaněček, ale přestřelil branku. A na druhé straně Jihlava trestala, o deset minut později poslal z hranice malého vápna přihrávku Tomáš Marek a nabíhající Petr Šulek neměl problém trefit odkrytou branku - 2:0 pro Jihlavu.

Votroci se ještě mohli vrátit do zápasu, ale David Vaněček opět v šanci selhal. Jeho hlavičku vychytal na brankové čáře Jan Hanuš. Zápas byl rozhodnut, minutu před koncem ještě vyfasoval za simulování druhou žlutou kartu Čermák a hosté dohrávali v početní nevýhodě. Vliv na konečný výsledek to ale nemělo, Jihlava porazila Hradec 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele