2. kolo
03.08.2014 20:15 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Plzeň udolala Jablonec a zapisuje si premiérové tři body

Hodně důležité vítězství si připsala Viktoria Plzeň, která před vlastními fanoušky porazila silný Jablonec a drží tím kontakt s čelem ligového pelotonu. Na vedoucí duo pražských "S" ztrácí Západočeši dva body.

Plzeň měla od úvodního hvizdu utkání pod kontrolou. Držela míč na svých kopačkách, trpělivě kombinovala a nepouštěla tím soupeře do hry. Hned ve druhé minutě měl obrovskou šanci Bakoš, ovšem na Hrubého si nepřišel! O chvíli později si Pilař naběhl na přihrávku, když ho nedovoleným zákrokem ve vápně poslal k zemi Pernica a sudí Jílek nařídil pokutový kop. Ten si vzal na starost Kolář a do protipohybu brankáře zkušeně poslal Viktorii do vedení - 1:0.

Netrvalo dlouho a bylo to o dvě branky. Obrovskou chybu si připsal Hrubý, který nedokázal zkrotit Hrošovského centr, načež neposedný mičuda podruhé zamířil do sítě - 2:0! Domácí si dělali na hřišti doslova, co se jim zachtělo. Pilař vymyslel další možnost pro Koláře, ten ale napálil jen Pernicu. Ten samý hráč měl těsně před pauzou ještě další šanci, avšak trefil pouze tyč!

Nedáš - dostaneš. Známé fotbalové rčení přišlo na řadu vzápětí. Kopic svým centrem před brankou hledal Doležala, kterého nedokázal uhlídat Procházka a hostující útočník bez větších potíží snížil na průběžných 2:1. Druhé dějství tak slibovalo ještě pořádné drama.

Baumit po obrátce přidal, začal se tlačit dopředu, ale do výraznějšího ohrožení plzeňské branky se nedostal. Naopak mohlo udeřit na opačném pólu hřiště: Bakoš se šikovně otočil s míčem, ovšem Hrubého svatyni o fous nenašel! Krátce nato ale Kolář vyslal ke zteči Petrželu, jenž sám proti brankáři nezaváhal a přízemní střelou upravil na 3:1. Zbytek utkání už další možnosti nenabídl, Dušan Uhrin mladší si následně mohl vychutnat zasloužené ovace...

Autor: Jiří Vojík

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2...1:2

Reagovat
patrikhm

Doufám že naopak

Reagovat
PavlíčeQ

tip 1:1

přání 1:2

Reagovat
patrikhm

Tip 2:0, přání 6:0

Reagovat
PavlíčeQ

stačilo mi 6:1 na podzim

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 tady neni co resit

Reagovat
patrikhm

Ale hovno.. Plzeň s přehledem vyhraje

..teda pokud bude v obraně místo Hubníka Čišovský a pokud bude hrát Kolář od začátku

Jestli ale začne Uhrin deBílkovatět a nechá kvalitní hráče pouze na lavičce, pak to bude další nic neřešící remíza!

Reagovat
martin1

hlavne at nehraje Hubnik - misto neho Cisovsky nebo Hejda a do základu Kolář místo Vanka, myslim ze i Kovarik misto Pilare, myslim ze by bylo lepsi misto Horvatha Hrosovsky - Horvath by to asi nezvladl fyzicky, a bakos??? - Spis bych daval Tecla

Reagovat
boryland

3:1.........Kolda,Teclík,Pilka......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
ondrasch77

1-2 (Petržel - Kopic, Číža)

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň zase měla leteckej den

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že nehrál Čišovskej.

Reagovat
smazaný uživatel

Hra Viktorky pořád nic moc, spousta nepřesných přihrávek, nesehrannost v kombinaci, neklid. Dva štastné prakticky vlastní goly Jablonce výrazně napomohly Viktorce ke třem bodům.

Reagovat
Houfi

To skoro vypadá jako kdyby jsi považoval tohle vítězství za šťastné... Jednostranný zápas...ale samozřejmě nepřesnosti jsou tam stále

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele