23. kolo
11.04.2015 19:15 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Slavia vedení neudržela a nakonec nebere z derby ani bod

Tradiční derby dlouho vypadalo lépe pro hostující Slavii, nakonec však letenský favorit po změně stran nejprve srovnal krok, aby minutu před koncem řádné hrací doby rozhodl Jakub Brabec. Sešívaní tím jen potvrdili špatné rozpoložení a nadále čekají na plný bodový zisk...

Slavia začala snad nejlépe, jak mohla. Psala se čtvrtá minuta, když Milan Škoda po výborné individuální akci, kdy si poradil s oběma stopery Sparty, se štěstím otevřel skóre - 0:1.

Domácí ekipa se snažila diktovat tempo hry, ovšem k ohrožení červenobílé branky se prakticky nedostávala. Naopak po půlhodině hry mohl upravit opět Škoda, ale efektivní ranou z otočky napálil mičudu jen do břevna Štěchovy svatyně! Další možnost pro SKS vybojoval Kenia, ten však místo zakončení ještě předával míč Škodovi, jenž podobně jako Prošek neuspěl.

Za Spartu ještě do přestávky kontroval dalekonosným pokusem Dočkal, jeho pohotová střela se však do prostoru ohraničeného třemi tyčemi nevešla. Do pauzy už se pak nic dalšího nestalo.

Pár minut po startu druhého dějství měl obrovskou šanci na zvýšení náskoku Hrubý, jeho pokus ale skvěle reagující Štěch vytěsnil alespoň do boční sítě. Hra zčínala nabírat na obrátkách. Obrovskou možnost měl Kadlec, ale Berkovec jeho pokus vytěsnil pro změnu na tyč!

Chvíli po hodině hry se nakonec vyprodaná Letná kýženého vyrovnání dočkala: Dočkalovu ránu sice ještě slávistický brankář zneškodnil, ale u míče byl jako první Lafata, jenž vyrovnal na 1:1.

Zanedlouho mohl utkání definitivně překlopit na domácí stranu Krejčí, jeho tvrdou střelu však Berkovec za svá záda nepustil! Užuž to s přibývajícím časem vypadalo, že se oba dlouhověcí rivalové rozejdou smírně, nakonec však po třináctém rohu dotlačil míč do sítě Brabec - 2:1!

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Tomtaf

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

0-1

Reagovat
usarny

pokud dáme rychle gól, bude to 5:0, pokud ne, tak 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
boryland

1:1.......

Reagovat
smazaný uživatel

David 3 Kadlec 2 a pak ještě někdo a je to 7:0

Reagovat
smazaný uživatel

kdo odsud bude na stadionu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Za půl hoďky před Edenem.

Reagovat
pawelFCB

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele