24. kolo
20.04.2015 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Teplice - Viktoria Plzeň 0:0

Viktoria Plzeň sice zvýšila náskok před vedoucí Spartou na šest bodů, ale v zápase na teplických Stínadlech místo výledku 0:0, klidně mohla vyhrát. Proti ale byla branková konstrukce, která se Viktoriánům postavila do cesty celkem třikrát.

Svěřenci trenéra Miroslava Koubka věděli, že Sparta své utkání s Libercem nezvládla a tudíž se otevřela možnost zvýšení náskoku už na osm bodů, což by zároveň znamenalo velký krok na cestě za titulem. O motivaci bylo postaráno i na druhé straně, Teplice by totiž v případě vítězství stáhli náskok Mladé Boleslavi na čtvrtém místě už jen na dva body.

V 10.minutě se dostal míč až k Vondráškovi, který však měl složitou pozici a míč z úhlu nenasměroval ideálně. Počáteční fáze zápasu mnoho dramat nenabízela, hra se kouskovala a dobře zformovaná obrana Teplic toho vedoucímu mužstvu Synot ligy příliš nedovolovala.

Z nudy vysvobodil diváky až František Rajtoral, plzeňský křídelník zničehonic rozezvonil břevno grigarovy branky! O chvíli později přestřelil po dobrém signálu branku Mahmutovič a spálil tak doposud největší šanci zápasu. A za další tři minuty měly Teplice další várku ohromného štěstí, neboť Procházka stejně jako Rajtoral orazítkoval břevno! V samotném závěru prvního poločasu ještě nevyřešil ideálně akci Kovařík a oba celky se rozešly do šaten za smírného stavu 0:0.

Šance Viktorky pokračovaly i po změně stran. V 51.minutě operoval skluzem na zadní tyči Hořava, ale netrefil. Dvacet minut před koncem celého utkání pokračovala plzeňská zvonkohra, tentokrát se do míče opřel Jan Holenda a trefil tyč. Bylo to už potřetí v zápase, co teplické zachránila branková konstrukce. Každopádně tlak Viktorie sílil, proti Kovaříkovi se vytáhl Grigar, Hrošovský z blízka minul branku a Vaněk taktéž netrefil prázdnou teplickou svatyni. Bezbrankový stav se nezměnil ani během tříminutového nastaveného času, Viktorka si tak veze z Teplic bod a na prvním místě už má šestibodový náskok.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
Houfi

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
pawelFCB

0:1

Reagovat
Tomtaf

3:2

Reagovat
usarny

Myslím, že Teplice to teď Plzni pustí za ten pohár :)

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 nebo 1:1

Reagovat
vanGomm

Mám podobný tip,tedy 1X.Víc ale věřím remíze.

Reagovat
cepinzcegamy

jak píše usarny, pohár za ligu je tady díky blízkosti obou zápasů tak očividnej, jak už dlouho nic

Reagovat
smazaný uživatel

Výměna za pohár. 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice jsme nechaly postoupit,tak nám dnes nechají zápas.1:3 Plzeň,VIKTORKA PLZEŇ

Reagovat
smazaný uživatel

Nechali,psal jsem z mobilu :)...

Reagovat
smazaný uživatel

*nechali

Reagovat
smazaný uživatel

Nechali postoupit? Nevěřim. Tak špatně na tom ještě Viktorka neni, ikdyž na tom špatně jedním způsobem je - totiž neumí hrát fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 bude to tezkej zapas pro Plzen

Reagovat
boryland

0:2......Mamut,Pilka........

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen umi hrat, ale neumi davat goly! Gola da jenom tehdy, kdybych brana byla prazdna - i to by se netrewfily!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele