23. kolo
11.04.2015 16:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Slovan Liberec 1:1

Mladá Boleslav doma v souboji s Libercem ztratila dva body, ale na čtvrtém místě má nadále dobrý náskok. Pro Středočechy se utkání nevyvíjelo dobře. Slovan vedl po brzké brance Luckassena, ve druhém poločase srovnal na konečných 1:1 Jasmin Ščuk.

Domácí si byli vědomi faktu, že je nečeká lehké utkání. Liberec se sice pohybuje ve spodních patrech tabulky, ale v minulém kole dostal vítězný impuls. Start Slovanu byl snový, už ve 4. minutě poslal Breznaník přízemní centr na Luckassena, který otevřel skóre zápasu - 1:0 pro Liberec. Mladoboleslavští se následně hnali za vyrovnáním, ale velkou příležitost si vypracovali až ve 31. minutě. Na centr Skaláka si naskočil Ščuk a Hroššo musel vyrážet na rohový kop. Skalák byl vidět i těsně před odchodem do šaten, kdy jeho rána olízla brankovou konstrukci!

Po změně stran byl na druhé straně vidět Breznaník, po jehož centru nebezpečně zakončoval Delarge. Místo případného navýšení nakonec Slovan inkasoval, Skalákovu střela hostující defenzíva zablokovala, ale ze druhé vlny střílející Jasmin Ščuk už byl úspěšnější. Domácí záložník propálil vše, co mu stálo v cestě a začínalo se znovu "od nuly".

Na mladoboleslavském stadionu byl k vidění vyrovnaný fotbal. Oba týmy si ještě před koncem zápasu vytvořily své šance, ale ani jedna strana je nevyužila. Nejprve minul pravou tyčku Sus a na druhé straně musel Šural vykopávat z brankové čáry hlavičku Wagnera. Utkání nakonec dospělo do nerozhodného konce 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip 1...4:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Tomtaf

3:0

Reagovat
ondrasch77

2-0 (Ščuk, Skalák)

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Neprohra hostů..Slovanu se na hřišti Boleslavi obecně daří. A podle Vavrušky to bude zase boj a ne krásnej zápas. Tak očekávám 3+ golu a neprohru Slovanu...no uvidíme.

Reagovat
arsavin

Minulý kolo snad nic neznamená.. Tip 1. 2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele