28. kolo
17.05.2015 18:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Baumit Jablonec 1:1

Šlágr mezi Mladou Boleslaví a Jabloncem skončil remízou 1:1, což nepomohlo ani jednomu z týmů. Zatímco domácí stále nemají jisté čtvrté místo, hostům se výrazně vzdálila možnost zisku druhého místa a tím i kvalifikace do Ligy mistrů.

Úvod patřil spíše domácím, kteří se dostali do dvou solidních příležitostí. Bořil ve vápně oslovil Skaláka, ovšem ten svojí přízemní střelou minul branku. Jablonec se snažil kombinovat a trpělivou hrou se dostat do šance, ale obrana Boleslavi pracovala dobře. Také další šance patřila domácím a opět u toho byl Skalák. Nicméně ani jeho další střelecký pokus se mezi tři tyče nevešel. Ale o minutu později už domácí vedli. Lukáš Magera si ve vápně udělal prostor a nepříliš razantně vystřelil, i tak to ale stačilo, Hrubý nedokázal míč zachytit a inkasoval - 1:0 pro Mladou Boleslav. Ve 22.minutě předvedl pěknou akci Kopic a dokonce rozvlnil síť, naneštěstí pro hosty jen tu boční. Šance Jablonce začínaly přibývat, Crnkić střílel vedle v další šanci nedosáhl na balón. Ve 32.minutě zase nedokázal trefit branku Zahustel.

Mladoboleslavští museli už v prvním poločase střídat. Michal Ďuriš si přivodil zdravotní problémy a přenechal místo Tomáší Wágnerovi. Dvě minuty před koncem prvního poločasu vyrobil další hrubku Hrubý, ale Zahustel jí nedokázal potrestat.

Kouč Baumitu Jaroslav Šilhavý nebyl spokojen s výkonem svých svěřenců a o přestávce nachystal hned dvojí střídání, na plac poslal brankáře Špita a útočníka Doležala. Jablonec se tlačil dopředu, ale po hodině hry si vytvořila šanci Mladá Boleslav. Střelu Zahustela lapil zkušený Špit. Domácí stále drželi jednobrankové vedení, ale hostům se nakonec přeci jenom podařilo vyrovnat. Mingazov se ocitl ve vápně zcela osamocen a nechytatelnou hlavičkou dal na 1:1.

Hodně aktivní byl v utkání Ondřej Zahustel, za nerozhodného stavu 1:1 se řítil sám na Špita, jenže stejně jako v předchozích případech zaváhal. Na druhé straně nadvakrát neuspěl Doležal! Pár minut před koncem se hra nastěhovala před Špita, ten ale nadále odolával, nepřišel si na něj ani Kamil Vacek. Zápas nakonec do remízového konce dospěl, což je ale v konečném důsledky ztrátou pro oba tábory.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1. Nechutnej fotbal

Reagovat
ondrasch77

, tak leda od slavie...

Reagovat
Raul07

Reagovat
ondrasch77

Uvidíme po poháru, v němž tipuju postup Jablonce...

Reagovat
Lahvac-CZ

1:1

Reagovat
ondrasch77

1-2 (Ruslan, Kopic)

Reagovat
smazaný uživatel

Tip: 1

Reagovat
klokan.paul

X2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele