21. kolo
20.03.2015 20:15 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Boleslav udolala Baník a pojistila si čtvrté místo

Čtvrté místo dále zůstává pevně v rukou fotbalistů Mladé Boleslavi. Středočeši v páteční předehrávce udolali Baník Ostrava 1:0 a tím vlastně potvrdili, že se jim proti tomuto soupeři daří.

Svěřenci Karla Jarolíma vstoupili do utkání aktivněji a gólman Pavlenka musel už v prvních minutách výrazněji zasahovat, a sice po ráně Vacka. I v pozdějších minutách byli o něco lepší domácí borci, ovšem do šancí se už nedostávali. Vše změnila 30. minuta a Zahustelův průnik, po kterém tentýž hráč naservíroval míč před prázdnou branku na volného Jasmina Ščuka - 1:0 pro Mladou Boleslav. Domácí vedení v pohodě hlídali, Baník se v podstatě na žádnou odpověď nezmohl a o přestávce měl o čem přemýšlet.

Kdo ale čekal větší aktivitu svěřenců trenéra Frňky, ten musel být zklamán. Byla to totiž opět Mladá Boleslav, kdo si vytvořil další gólovou šanci. Útočník Wágner už překonal Pavlenku, ale toho na brankové čáře zastoupili kolegové z defenzívy. O chvíli později se dostal Wágner znovu do koncovky a proti jeho hlavičce musel pohotově zasahovat Pavlenka.

Baníku nepomohla ani střídání, směrem dopředu byl ostravský klub takřka bezzubý a Mladoboleslavští hubený náskok v pohodě uhlídali. Čtvrté místo tak nadále zůstává pevně v jejich rukou, naopak Baník si musí na první jarní výhru stále počkat.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
pawelFCB

Venku hrajeme tragicky a na Boleslav moc neumíme,takže by to byla zlatá remíza 1:1 Pokud teda nenavážeme na výkony ze zápasů se Spartou a třeba i tím Libercem....

Reagovat
Kepy_FCB

Když Baník jede do MB tak prohrává 1:0 už u Klimkovic...

Reagovat
bayern987

Reagovat
Sw!fty

dál asi nedojeli

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka2-0,čtvrtou náhodnou remízu v řadě Baník neuhraje

Reagovat
smazaný uživatel

asi jednička

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele