15. kolo
21.11.2014 20:15 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Mladá Boleslav ze vzduchu sestřelila Slovácko a je čtvrtá

Utkání celků, kterým se poslední dobou nedařilo, ovládla Mladá Boleslav, která se díky tříbodovému zisku posunula na čtvrtou příčku ligového pelotonu. Slovácko pak zůstává ve zhuštěném středu tabulky.

Středočeský celek měl od začátku navrch, ovšem k ohrožení soupeřovy branky se dlouho nemohl dostat. Hned dvakrát tak ze střední vzdálenosti natáhl Ščuk, avšak jeho pokusy kýžený úspěch nepřinesly. První nebezpečí pro Hrušku pak zaznamenal Dočekal, ale hlavou vymezený prostor neohrozil. Ohraničený prostor třemi tyčemi pak ještě do pauzy netrefil Kerbr.

Po změně stran natáhl Valenta, ale strážce boleslavské branky si věděl rady. Následně to zkusil Wágner, trefil však jen tyčku! Kmenový hráč Plzně se však přece jen dočkal: Wágner si vyskočil na následný rohový kop a nekompromisní hlavičkou poslal "Bolku" do vedení - 1:0!

A urostlý střelec byl očividně při chuti. Do třetice si však Heča s jeho střeleckým pokusem poradil. A zhruba čtvrthodiny před koncem řádné hrací doby bylo definitivně jasno: Skalák našel svým centrem od rohového praporku hlavu Ďuriše, jenž zvýšil na 2:0. Závěrečné minuty pak Slovácko dohrávalo jen s deseti hráči, protože se zranil Jiří Valenta a Moravané už nemohli vystřídat.

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...1:1

Reagovat
klokan.paul

Tip 1

Reagovat
ondrasch77

2-2 (Wagner, Skalák - 2 x Došek)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele