29. kolo
23.05.2015 17:15 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Slavia znovu uspěla. Tentokráte veze body z Hradce Králové

Druhé vítězství za sebou dokázala vyválčit trápící se Slavia. Vršovický celek po domácí výhře nad Duklou uspěl i na půdě sestupujícího Hradce Králové a posouvá se tím do klidnějších vod...

Pražský celek měl od samého začátku jasně navrch, dlouho se však nemohl i kvůli špatně zvolenému zakončení prosadit. Když už Vukadinović dostal mičudu do sítě, stál v ofsajdu.

Krátce po změně stran měl obrovskou možnost hlavičkující Milan Škoda, avšak vymezený prostor hledal marně. Ten samý hráč se však dočkal o několik minut později: Dostál nakopl míč za obranu, kam si naběhl Škoda a pohotovou střelou zaznamenal 18. ligový gól - 0:1!

Následně zahrozili i Votroci. Vaněčkova hlavička však nemohla pozorného Berkovce výrazněji ohrozit a následná rána stejného hráče pro změnu opět skončila na strážci slávistické branky. Nic dalšího už se ve zbývajících minutách neudálo, Slavia tak mohla oslavit devátou výhru.

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
cepinzcegamy

luxusně vykalenej hlasatel, hlavně při střídání Vukadinovice to bylo dobrý

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele