16. kolo
28.11.2014 18:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

České Budějovice porazily Teplice a utekly z chvostu

Jihočeši před vlastními fanoušky znovu zabrali a po vítězství nad Teplicemi se posunuli do klidnějších vod ligového pelotonu. Severočeský tým jen potvrdil, že se mu venku nedaří.

Dynamo nasadilo možná až překvapivě ofenzivní sestavu, byli to však Severočeši, kdo držel mičudu častěji na svých kopačkách, ale tak jako tak nebezpečných šancí k vidění mnoho nebylo. Jako první tak zahrozil až po dvaceti minutách Novák, Grigar ale jeho hlavičku vytěsnil mimo tři tyče. Trestat mohl ještě do pauzy po Křížkově zaváhání Litsingi, ovšem trestuhodně minul!

Po změně stran se utkání přece jen více rozběhlo. Dobrou střelou se prezentoval Jablonský, avšak podobně jako Linhart na opačném konci hřiště, jenž přestřelil odkrytou branku, neuspěl. Následně už se však Dynamo radovalo: Lengyel a Benát sice se svými pokusy na Grigara nevyzráli, ale Škoda už balón do opuštěné svatyně dotlačil - 1:0. Teplice okamžitě zvýšily aktivitu, šanci na vyrovnání si však nevypracovaly a naopak se ještě musely strachovat při možnosti Kaloda.

Teplice s přicházející devadesátou minutou výrazně zjednodušily hru, zejména střídající Štěpán Vachoušek posílal do šestnáctky jeden centr za druhým. Po jednom z nich mohl srovnat krok Litsingi, ovšem pohotově reagující Křížek byl na místě! Skóre pak uzavřel z pokutového kopu, jenž se pískal po nedovoleném zákroku na Vošahlíka, Hora a Dynamo získalo další tři body.

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
ondrasch77

0-2 (Vůch, Vondráček)

Reagovat
3M

u nás Vondráček nehraje

Reagovat
3M

0:1 z penalty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele