5. kolo
23.08.2014 17:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

České Budějovice - FK Mladá Boleslav 2:1

Mladá Boleslav nadále pokračuje v nevyrovnaných výkonech, když v rámci 5. kola podlehla domácím Českým Budějovicím 2:1. Porážka sama o sobě by nebyla tak hrozná, kdyby Mladá Boleslav nehrála více než hodinu v početní převaze. Výhru domácím vystřelil Petr Benát.

Přitom start měli Boleslavští parádní. Mirzad Mehanovič ukázal svůj um, když prošel hned čtyřmi obránci a přesně zakončil. Boleslav vedla 1:0 a měla skvěle nakročeno k bodovému zisku. Jenomže jak rychle se Boleslav dostala do vedení, stejně rychle o něj přišla. V 9. minutě se opřel do odraženého míče Jaroslav Machovec a s pomocí tyče překonal gólmana Hrušku - 1:1.

Domácí ale postihla obrovská komplikace, kvůli naprosté nezodpovědnosti Matěje Podstaveka. Ten během úvodních třiadvaceti minut uviděl dvě žluté karty a musel do sprch. Oslabení také znamenalo první zásah do sestavy, Koreše vystřídal Novák. Každopádně hosté dlouhou početní převahu nedokázali zužitkovat. Ještě v prvním poločase si nevytvořili žádnou stoprocentní šanci a také ve druhém dějství to byla bída.

Naopak v 50. minutě zahrozilo Dynamo, Jakub Hora sám před Hruškou nedokázal trefit branku. A v 73. minutě přišel šok! Machovcův centr přistál přesně na noze Petra Benáta a Boleslav v oslabení prohrávala 2:1. Záhy sice mohl srovnat Vukadinovič, ale gólman Křížek byl proti. České Budějovice dotáhly výsledek 2:1 až do závěrečného hvizdu a postaraly se vzhledem k průběhu utkání o velké překvapení.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2...1:2

Reagovat
vanGomm

Tip X2.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele