26. kolo
02.05.2015 15:00 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - FC Hradec Králové 1:0

Pražská Dukla zvládla roli favorita a v domácím prostředí stadionu Juliska porazila Hradec Králové nejtěsnějším rozdílem. Už v desáté minutě se prosadil Jean David Beauguel. Votroci téměř jistě míří do druhé ligy, jejich šance na záchranu už jsou minimální.

Jak už bylo zméněno, jediná branka utkání padla už v desáté minutě, kdy Mareš perfektně zahrál rohový kop a centrovaný míč se snesl až na hlavu Jeana Beauguela - 1:0 pro Duklu. Hradec se tedy hned v úvodu dostal po tlak a na Julisce musel dotahovat manko. Domácí nadále pokračovali ve vytváření šancí, Štětina si ale na Koubka nepřišel. Hradec byl směrem dopředu bezzubý, tempo udávala Dukla, nicméně do konce prvního poločasu už se neprosadila.

Slabá návštěva, zhruba 1 500 diváků se další branky nedočkala. Hradec chtěl ve druhé půli zvýšit aktivitu, to se mu podařilo jen částečně. Votroci za celých devadesát minuty neměli jedinou pořádnou šanci. Bohužel pro oko diváka si žádnou šanci nevytvořila ani Dukla. Pražané v pohodě hájili hubený náskok a nakonec ho i ubránili. Vítězství 1:0 je minimálně do dalších zápasů kola posunulo už na páté místo a naděje na Evropskou ligu tak stále žije. Naopak Hradec je stále na sestupu a nejspíše to i vypadá, že tam až do skončení tohoto ročníku Synot ligy zůstane.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
vanGomm

Dukla hraje o možné předkolo EL takže tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
mario23

Hradec rozhodčí obrali o 5 bodů, ale proti Dukle venku to bude mít těžký. Navíc Dukla hraje o EL, takže je to jasná 1. Tip 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele