14. kolo
10.11.2014 19:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians Praha 1905 - Zbrojovka Brno 0:0

Klokani si doskákali jen pro jeden jediný bod. Zbrojovka také mnoho nepředvedla a není divu, že se na konci utkání ozýval z hlediště i pískot. Domácí jsou po pondělní dohrávce desátí se sedmnácti body, Zbrojovka se stále topí na patnácté příčce.

Už po dvou minutách si za obranu hostujícího týmu nabíhal Mikuš, do autu ale míč odpálil obránce Jugas včasnou intervencí. Z pravé strany centroval do pokutového území Bohemians Sýkora, jenže svůj centr namířil jen do rukavic brankáře Švengra a z akce nic nebylo. Hosté se pokoušeli útočit především centrovanými míči a následně také střelami. Pokoušel se o ni například kapitán Pavel Zavadil, který sice dobře vypálil, ale obrana před brankářem Švengrem si poradila a míč odpálila do bezpečí.

O mnoho lépe pálil Josef Jindřišek, který pálil velmi nebezpečně. Brankář Václav Hladký jen sledoval, jak míč těsně míjí jeho tyč. Sýkora o minutu později vyslal do samostatného úniku Stanislava Vávru. Hostující útočník byl sice stíhán dvěma obránci Bohemians, ale přesto se s míčem dostal až příliš blízko brankáři Švengrovi. Ten pohotově zareagoval a včasným vyběhnutím zmařil zajímavou příležitost hostí.

V další šanci se ocitl Mikuš, který ve vápně přiklepl míč Mosquerovi. Jenže tomu ve střelecké pozici ukopl míč od kopaček čistým skluzem Buchta. Brankář Švenger po půlhodině hry musel z brány ven, aby vyboxoval ostrý centr, který na jeho bránu posílal Pavel Zavadil. V druhém poločase se Lukáš Pauschek před pokutovým územím pokoušel prostrčit míč na Bratanoviče, který se snažil přihrát před bránu Mikušovi. To se mu ale nepovedlo, protože soupeřova obrana byla pozorná a zasáhla.

Po hodině hry se k míči dostal Jan Sýkora, který v pokutovém území střílel z hranice šestnáctky, jenže míč přes množství těl před sebou neprocpal. Tempo utkání neustále upadalo a někteří diváci již v této chvíli začali uvolňovat své sedačky. Centr od Mosquery sice orazítkoval břevno Hladkého brány, ale již předtím se míč dostal za čáru, takže veškeré vzrušení bylo zbytečné.

Deset minut před koncem utkání se na hrací ploše objevil Fabián Slančík a málem rozhodl utkání. Mladý slovenský útočník se mohl stát hrdinou a pokořit Klokany, ale selhal. Osm minut před koncem brankář Milan Švenger vyrazil hlavičku jen před sebe, kam si sbíhal právě střídající hráč, ale Slančík neuvěřitelně přestřelil. Pět minut před koncem utkání Šírl z levé strany našel přihrávkou pod sebe Davida Bartka, jeho střelu z dobré pozice zablokoval Milan Lutonský.

V závěru utkání se s výsledkem něco snažil udělat ještě Josef Jindřišek. Jindřiškův centr doletěl k Mosquerovi, který si sice elegantně obhodil dva bránící hráče, jenže akci zakončit nedokázal. Ani poslední střela Jindřiška cestu do sítě nenašla, takže se oba celky rozešly bez branek.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
arsavin

2:0

Reagovat
bayern987

6:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

trapnější "fotbal" jsem dlouho neviděl. Brno odkopává pokaždé když není na soupeřově polovině (což moc často neni).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele