12. kolo
24.10.2014 20:15 CET
2 : 4
(1:1)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians Praha 1905 - Slovan Liberec 2:4

Pohledný útočný fotbal s množstvím šancí a především branek si mohli diváci vychutnat ve vršovickém Ďolíčku. Domácí fanoušci z něj ale odešli zklamaní. Jejich Bohemka nestačila v gólové přestřelce na Slovan Liberec. Hosté si připsali teprve druhé vítězství v sezóně.

Od úvodních minut se hrál otevřený zápas s velkým množstvím šancí na obou stranách. Nabuzení domácí se vrhli na soupeře, jen co rozhodčí hvízdnul do píšťalky. Následně se však do dvou výrazných šancí dostali hosté. Ani Šural v brejku s Delargem, ani tyč trefující Pavelka ale skórem nepohnuli.

Velkou šanci na otevření skóre měl Liberec i po dvaceti minutách hry, kdy se po Delargově centru snažil zakončovat Šural. První branka ale padla až ve 37. minutě, kdy se do dobré příležitosti opět dostal Pavelka a tentokrát nezaváhal. Z hranice velkého vápna po zemi prostřelil brankáře Švengera - 0:1.

Do kabin se ovšem šlo za vyrovnaného stavu. Že jsou klokani letos v ofenzivě velmi nebezpeční, ukázal již poněkolikáté na podzim útočník Mikuš. Před brankovou čárou stihl dlouhý centr, vrátil jej na kolegu Bratanoviče a ten si vychutnal libereckého brankáře Koláře - 1:1.

A krátce po přestávce se domácí fanoušci v ďolíčku mohli radovat znovu. Fleišman ve vápně stáhl jednoho z domácích a nařízený pokutový kop s přehledem proměnil Jindřišek - 2:1.

I nadále se bylo na obou stranách na co koukat a Liberec nepřestával hrozit. Jeho aktivita byla odměněna zhruba po hodině hry, kdy Luckassenovu nabídku chladnokrevně proměnil ve vyrovnávací gól Šural - 2:2.

Podruhé vyrovnáno a na tahu tak byli opět domácí. Potřetí se již ale do vedení nedostali, byť Bratanovič nebyl dalek svého druhého gólu. Na druhé straně se ovšem radovali z vedoucí trefy hosté. Zaváhání stoperské dvojice proměnil ve vítězný gól Delarge - 2:3 pro hosty.

V závěrečné čtvrthodině domácí zaveleli do útoku a několikrát byli blízko vyrovnání. Rada, Jindřišek ani Lietava ovšem své šance nevyužili a nezajistili pro Bohemians z jedenáctého kola ani bod. Naopak Liberec v závěru ještě zvýšil skóre na rozdíl dvou branek, když rozhozenou obranu podruhé přelstil Delarge - 2:4.

Autor: Martin Lavický / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec tape....7 remiz to je vykon teda...klidne by mohla byt 8.remiza ale tipnu ze Liberec ukope druhou vyhru v sezone...tip 2..0:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.Na Liberec totiž nebezpečně dotírají Teplice a Budějovice.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Sw!fty

tak nakonec zajímavá přestřelka - Liberci vyšlo střídání v podobě Luckassena

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele