27. kolo
10.05.2015 19:00 CET
1 : 1
(1:1)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav 1:1

Mladá Boleslav si z Prahy veze bod, protože nastřílela domácí "Bohemce" stejný počet branek, jaký sama dostala. Hosty sice po dvaceti minutách poslal do vedení Lukáš Magera po chybě soupeřovy obrany, jenže o pouhé tři minuty později srovnal na konečných 1:1 Matúš Mikuš.

První minuty zápasu Bohemians Praha s Mladou Boleslaví byly spíše bojem o míč a ani jeden z týmů dlouhodobě nedokázal zpřesnit rozehrávku. Po pěti minutách poslal Rada míč do vápna na Mosqueru, ale ten se pod tlakem obránců k míči nedostal. Na centr od Šírla si naskočil Bartek a místo oslavy gólu jen sledoval, jak je jeho pokus tečován mimo. K Bartkovi se míč dostal také po akci Mikuše, jenže ani nyní nedokázal univerzál David Bartek zakončit přesně.

Po centru ze strany se k míči dostal Kúdela, kterého ale nepochopili jeho spoluhráči a jeho nahrávku do druhé vlny nezachytili. Brankář Hruška musel znovu do akce poté, co jej vyzkoušel nebezpečnou ranou Bartek. Po dvaceti minutách se skóre zápasu měnilo poprvé a ve prospěch hostující Mladé Boleslavi. Velký podíl na tom však měla domácí Bohemka. Gajič chtěl hlavou nahrávat na vlastního brankáře jakousi "malou domů", jenže si nevšiml aktivního Lukáše Magery, který se do akce pohotově vložil a hlavičkou obhodil brankáře Mageru - 1:0 pro hosty.

Domácí se nevzdali a chtěli alespoň bod. K tomu je přiblížil Matúš Mikuš, který si naběhl do vápna, počkal na centr od Mosquery a krásnou ranou na přední tyči se prosadil - 1:1.

Stejný hráč o chvíli později pálil nepřesně zpoza vápna. Akce Lukáše Magery také úspěch neměla, protože zasáhla obrana soupeře. Deset minut před změnou stran se do vápna snášel také centr od Kysely, se kterým si nakonec poradil dobře zasahující Skalák. O ránu zpoza vápna se pokusil i Jakub Rada, leč ani on nebyl úspěšný. Tři minuty po změně stran z levé strany centroval Šírl a zakončit se neúspěšně snažil Mikuš. Jinak se ale divákům muselo zdát, že tempo druhého poločasu rozhodně není příliš vysoké. Zápas opět připomínal spíše boj o míč než pohledný duel.

Mladá Boleslav vystřídala a na hřiště se dostal čerstvý Tomáš Wágner. Jenže ten se do statistik zápasu zapsal spíše jedním útočným faulem a jedním ofsajdovým postavením, které mu neumožňovalo jít o šance. Deset minut před koncem zápasu poslal Moravec míč na rozběhnutého rychlíka Mosqueru a ten pálil hodně vedle tyče. Těsně předtím, než sudí Franěk ukončil zápas, si ještě jednu ránu zpoza vápna připsal na konto Lietava, jenže ani on se nesetkal s přesností či razancí.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2 ;)

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
Krausio_Real_M

Že jsme tam nikdy nevyhráli? A co to vidím v zájemných zápasech, rok 2012, 25. kolo, výhra 3:0?

Reagovat
celticz

To bylo v prasečáku.

Reagovat
ryzskej

Reagovat
KingMaster13

Pojďte Bohemka Chci v pohárech Teplice

Reagovat
Lahvac-CZ

aby tam ještě neskončila Příbram - to by byla ostuda!

Reagovat
eL

Toho se taky bojím...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele