10. kolo
04.10.2014 17:00 CET
3 : 0
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians Praha 1905 - České Budějovice 3:0

Fotbalisté Bohemians pokračují v dobrých výkonech a proti Českým Budějovicím si připsali veledůležité tři body, které mohou v případných záchranářských problémech hrát podstatnou roli. Nicméně sestupové příčky zatím Klokanům nic neříkají, naopak svými výkony doskákali na dostřel pohárové Evropě.

Vše přitom mohlo být úplně jinak, kdyby Ladislav Volešák v první šanci zápasu vstřelil branku. Jeho střela minula Švengrovu svatyni, takže se mohlo pokračovat za nerozhodného stavu. Bohemka se osmělila až ve 27. minutě pokusem Mikuše, gólman Křížek si ale vše pohlídal. První poločas rozhodně fotbalovou krásu nenabídl, k vidění byly především tvrdé souboje.

V 51. minutě došlo dost možná ke klíčovému okamžiku celého utkání. Hráči Českých Budějovic totiž měli na kopačce úvodní gól. Michal Klesa ale ve stoprocentní šanci hlavou minul a toho později Jihočeši museli litovat. Zvláště když o pár minut později otevřel skóre utkání Jhon Mosquera. Bartek mu poslal na hlavu přesný centr a Mosquera překonal Křížka - 1:0 pro Bohemians 1905. Fanoušci v Ďolíčku se mohli radovat ještě dřív, ale Lengyel Mikušovu pobídku vykopával z brankové čáry.

Každopádně než se stačili Budějovice vzpamatovat, prohrávaly o dvě branky. Kalod fauloval Mikuše a sudí nemilosrdně odpískal pokutový kop. Josef Jindříšek si pak nedělal starosti a penaltu proměnil - 2:0 pro Bohemians 1905. Hosté se po inkasované brance úplně sesypali a v 73. minutě inkasovali potřetí. Další skvělý Bartekův centr dopravil do sítě hlavou Jakub Rada - 3:0. Otřesené Budějovice už se na nic nezmohly a z Ďolíčku odjíždějí s poměrně vysokou porážkou 0:3.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 2....1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Jasnější remíz neexistuje. Tip 0 za barák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sw!fty

tak Ty už radši netipuj...

Reagovat
arsavin

Aby Bohemka vyhrála v první lize o tři branky se nestalo od 10.kola sezóny 2001/2002

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele