19. kolo
07.03.2015 17:00 CET
3 : 1
(1:1)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemka přetlačila Příbram a konečně bodovala naplno

Poprvé po dlouhých osmi kolech dokázali naplno bodovat Bohemians 1905, kteří si na domácím hřišti poradili s Příbramí. Ta však většinu druhého poločasu hrála bez vyloučeného Tomáše Zápotočeného...

Mezi tři tyče "Klokanů" se postavil premiérově Zdeněk Zlámal, práci však měl na druhé straně Boháč, jenž musel likvidovat centr Jarolíma. Vzápětí domácí slavili: Škerle po rohu ve vzduchu předčil Hájovského a svým prvním gólem za Bohemku otevřel skóre - 1:0.

Zelenobílí měli herně navrch, paradoxně však bylo vyrovnáno: Zeman oslovil Bednáře, jenž prokázal zkušenost a pohotovým obloučkem překonal Zlámala - 1:1! Ještě do přestávky mohl dokonat obrat Tomáš Pilík, jeho pokus z volného přímého kopu však zamířil jen do tyče.

Druhé dějství začalo šancí Mikuše, hlavou však branku nenašel. O chviličku později se však dostal za příbramskou defenzivu, načež ho Zápotočný zastavil jen za cenu faulu a kromě červené karty byla na programu i penalta! Tu si vzal na starost Jarolím, ale na Boháče trestuhodně nevyzrál!

Příbram se však ani při početním oslabení nevzdávala a dlouho to dokonce vypadalo, že by mohla dosáhnout i na bodový zisk. To platilo až do 75. minuty: Mosquera zatáhl míč do vápna, následně se ke střele po odraženém míči dostal Jindřišek a nekompromisní střelou zavěsil - 2:1! Definitivní podobu dostal výsledek sedm minut před koncem zásluhou Mikuše.

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

bohemka musí ale starkovci to stejně zas nějak ukopou

Reagovat
smazaný uživatel

Tip X...0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
tlaci

1:0 Bohemka by to měla ukopat, i když mám trochu obavy, že Příbram je uběhá a něco si odveze

Reagovat
smazaný uživatel

3:1, ende schluss Stárkove!!

Reagovat
klokan.paul

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele