16. kolo
28.11.2014 20:15 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Bazaly, Ostrava

Reportáž

Slavia se rozešla s Ostravou bez branek a bude muset platit

Pražská Slavia opět pouze remizovala, tentokráte si odváží bod z Ostravy. Z posledních šesti ligových zápasů hrál pražský celek nerozhodně pětkrát, díky čemuž nesplnil bodový limit a musí tak zaplatit pokutu. Slavia měla mít z šesti posledních kol devět bodů a má pouze osm...

Hosté přitom nezačali vůbec špatně. Hned na rozjezd se hnal na Pavlenku agilní Prošek, tváří v tvář ale na strážce ostravské branky recept nenašel! Kontrovat mohl Greguš, ale rovněž slávistický brankář své spoluhráče podržel. A to do puntíku platilo i při střele Lindpereho, Kukec následně s dorážkou nenaložil ideálně. Hrálo se nahoru dolu a diváci se rozhodně nenudili.

SKS se dostalo ke slovu až těsně před poločasem, kdy nejprve nedotáhl individuální akci do zdárného konce Kenia, aby posléze neuspěl ani Škoda. Toho našel ve vápně centrující Prošek, urostlý kanonýr však zacílil jen do tyčky! Do kabin tak přítomní aktéři odcházeli bez branek.

Zajímavý fotbal navázal i ve druhých čtyřiceti pěti minutách. Nejprve si mohl vstřelit vlastní gól mladičký slávistický stoper Fialka, ale hlavou naštěstí pro červenobílý celek zacílil mimo tři tyče. Pak se ke slovu dostal čerstvý Baroš, ale ve velké možnosti balón ideálně netrefil.

Nedáš - dostaneš. Strhnout vedení na stranu Pražanů mohl Škoda, výborně reagující Pavlenka však byl opětovně nachystán. Diváci Na Bazalech se tak kýžené trefy nedočkali.

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
pawelFCB

1:0....doufám,že podzim zakončíme vítězně

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 Pro Baník když naváže na zápas Jabloncem

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
vanGomm

Pokud Slavia bude opakovat takový "výkon" co předvedla proti Hradci prohraje.Věřím,že to bude z jejich strany o dost lepší a minimálně by tu remízu uhrát tedy mohli.Tip X2.Mimochodem něměli mít pod hrozbou pokut po 16 kolech alespoň 21 bodů?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele