3. kolo
08.08.2014 20:15 CET
1 : 1
(1:1)
Stadión:
Bazaly, Ostrava

Reportáž

Ostrava ani Teplice znovu nevyhrály, rozešly se dělbou bodů

Čekání na první tříbodový zisk pokračuje. To platí pro Baník Ostrava i Teplice, které se sice ujali vedení, ovšem záhy bylo znovu srovnáno a další branka už na Bazalech k vidění nebyla.

Samotnému začátku utkání předcházela minuta ticha za zesnulé někdejšího kapitána Baníku Františka Humla a bývalého ředitele Teplic Františka Hrdličku. Baník neměl podporu radikálních příznivců, bez nich a také bez zraněného (koleno) kapitána Václava Svěrkoše se však do svého protivníka pustil a aktivním přístupem se dostával do zajímavých možností. Kukec ale branku minul, Baránek rovněž neuspěl a Frydrych do třetice mířil do břevna a následně jen do Grigara!

Nedáš - dostaneš. Litsingi oslovil uzdraveného kanonýra Mahmutoviče, jenž si poradil jako starý mazák a pohodlně zavěsil - 0:1. Bosenský šutér se trefil skoro po roce (naposledy loni v září), ovšem od listopadu nehrál kvůli vážnému zranění kolenních vazů.

Ostravský celek se snažil ihned odpovědět. To se vzápětí podařilo, když z dálky natáhl de Azevedo a za pomoci jednoho z obránců srovnal na 1:1. Více toho první půle nenabídla.

Ve stejném duchu se pokračovalo i ve druhých čtyřiceti pěti minutách. Z dálky to zkusil Narh, ale Grgar byl na místě. O poznání nebezpečnější však byla příležitost Jablonského, ten ale hlavou zamířil pouze do brankové konstrukce ostravské svatyně! Baník měl nadále utkání ve své režii, nebezpečných akcí ale k vidění již mnoho nebylo, balón se pohyboval zejména ve středu pole. Dvě minuty před závěrečným hvozdem ještě viděl zbytečnou červenou kartu Táborský.

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

To je tip na výsledek - to nejsou poháry.

Reagovat
HorajzmAmmann

2:1 - Musíme, bod je hodně málo !!!

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2...1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuji 1:0 (Narh) Snad urveme tři body,protože bod je před zápasem na Letné málo...

Reagovat
HorajzmAmmann

přesně, navíc bez Svěrkyho, ač ho mám rád, jsme momentálně lepší ... Šichor , Kukec uprostřed je v konečném výsledku lepší ..

Reagovat
smazaný uživatel

U Svěrkoše šlo vidět,že se bál hrát na maximum,protože se bál kolena... Kdyby hrál na maximum,tak by byl rozdílový hráč. Snad přijde Baroš.. Kukec je lepší,když má svůj den,pokud se mu chce...

Reagovat
HorajzmAmmann

Možná kdyby tam byl jako Lafata, celý zápas nic a pak rozhodnout zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Lafatu jsem neměl rád už v Jablonci,natož ve Spartě...nicméně hrot je to dobrý,ví kde má stát a co dělat s míčem,když je v šanci. Takový útočník nám chybí...ale třeba se Narh postupně vyvyne k dokonalosti. Ale Baník hraje momentálně na jednoho hrota...jsem zvědav,kdo by dostával šanci,zda Narh nebo Baroš...Petrus. Svěrkoše nevyužíváme jako hrota,ale je to spíše takový podhrot,vybojuje hodně míčů.. Ale pokud Bary přijde,tak bude spíše od začátku volba za Narha...Barošovi bude zase trvat,než se dostane do tempa.

Reagovat
3M

2:0 ač nerad

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 a 2000 příslušníků rodin s dětmi

Reagovat
smazaný uživatel

na více jak 3 500 to nevidím.

Reagovat
boryland

Baník to dá 1:0.........

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele